Чергова піраміда у Тернополі? 416% прибутку у рік обіцяє мережа ювелірних магазинів B2B Jewelry

Поділитися

За останні роки у Тернополі прогриміли піраміди Меркурій, МММ-2011 та Helix. Організаторів останньої затримали правоохоронці у жовтні 2017 року і випустили під заставу. Але ще не завершився суд над Дмитром Нагутою, Романом Феликом та Богданом Воронцовим які обіцяли 240% річних, як в центрі Тернополя відкрилась нова структура, яка обіцяє до 416% у рік – так звана мережа магазинів ювелірної мережі B2B Jewelry.

Тернополяни спочатку звертались до редакції “Про все” з приводу російськомовної вивіски ювелірки в центрі файного міста. Ми звернулись до муніципальної поліції. І що ви думаєте? Ці  діячі в погонах провели тільки профілактичну бесіду щодо зміни вивіски на україномовну і на тому сталося. Із 17 жовтня рекламівка як була  мовою окупанта, так і висить досі. Але проаналізувати діяльність дивної структури, яка обіцяє надприбутки, розуму не вистачило надаловим діячам. Головне ж їхнім прихвостням в оренду здати приміщення…

Сподіваємось, мудрим людям вистачить розуму все зважити і не потрапити на гачок в погоні за надприбутками. Зараз зрозуміло, що організатори відчувають себе дуже вільно, надсилаючи “листи щастя” навіть до редакції інтернет-газети.

20 грудня в Україні введуть в обіг монету в 5 гривень

Будьте обережні, купуючи масло і сметану в Тернополі