Гройсман, Вальцман-Порошенко так накерувались Україною, що тепер кожен другий українець антисеміт

Поділитися

За останні 4 роки в Україні значно зріс рівень антисемітизму, який є одним з найвищих у Європі.
Про це йдеться у дослідженні ADL Global 100 Index для Антидифамаційної ліги з Нью-Йорка. І цьому не має чому дивуватись, якщо подивитись, хто керував Україною 28 років і довів до ручки. Українці в часи Богдана Хмельницького, гайдамаки під час Коліївщини виборювали свої права та боролись проти утисків та кабали юдеїв.

Жителям 14 європейських країн пропонували низку запитань щодо певних негативних стереотипів, респонденти мали відповісти, вважають вони цей стереотип «ймовірно правдивими» або «ймовірно помилковими».

Так, рівень антисемітизму у порівнянні з 2015 роком збільшився у Східній Європі, а у Західній Європі залишився приблизно на тому ж рівні. Загалом кожний четвертий європеєць погоджується з антисемітськими стереотипами, повідомляє “Громадське телебачення”

Найвищий рівень у Польщі — за 4 роки він збільшився з 37% до 48%, в Україні — з 32% до 46%, це найбільше зростання у списку. Антисемітські погляди в Угорщині майже не змінились, але залишаються стабільно розповсюдженими — 42% у 2019 році проти 40% у 2015-му.

Зазначається, що єврейські групи виступали з критикою урядів України, Польщі та Угорщини. Зокрема в Україні через вшанування лідера націоналістів Степана Бандери. Свідомі українці вважають, що шанувати своїх національних лідерів – наше право. І ніякі зайди не мають права нам вказувати як і кого вшановувати.

У Польщі ухвалили закон, який забороняє певні висловлювання щодо Голокосту, в Ізраїлі це нахабно назвали спробою «відбілити» поляків, які брали участь у ньому. З таким же успіхом і представники єврейської нації брали участь у цих сумних подіях Другої Світової війни. Можливо, спочатку треба розставити чітко акценти щодо представників своєї нації, а потім “лізти зі своїм статутом у чужий монастир”.

Націоналістичний уряд Угорщини провів кампанію проти єврейського фінансиста Джорджа Сороса, який народився в Угорщині. Це їхня позиція.

У Західній Європі невелике зниження антисемітських поглядів зафіксували у Великій Британії, Іспанії, Нідерландах, Німеччині, Австрії та Італії. У Данії цей показник збільшився з 8% до 10%, у Бельгії — з 21% до 24%, у Франції залишився на рівні 17%. Найнижчий рівень антисемітизму у Швеції — 4%. Ймовірно, що там найменше представників народу Мойсеєвого представлені у владі і не так приносять збитки, як це робиться, наприклад, в Україні.

Питання в опитуваннях стосувалися таких розповсюджених думок, як вплив євреїв на світові фінансові ринки, медіа. Наприклад, у Західній Європі найрозповсюдженіше розуміння, що євреї більш лояльні Ізраїлю, ніж країні, у якій вони проживають — так вважають від 32% опитаних у Франції і до 62% в Іспанії. Що є цілком слушно.

Понад 40% німців та австрійців (42% та 44%) вважають, що євреї занадто багато говорять про те, що відбувалося під час Голокосту. Доволі часто можна почути в компаніях на цю тему, що люди в ярмулках вже задовбали усіх

Зазначається, що опитування проводилося на фоні міграційної кризи у Західній Європі, куди прибували здебільшого мігранти з Близького Сходу. У зв’язку з цим є занепокоєння, що вони можуть «імпортувати» антисемітські погляди.

Автори дослідження провели окремі опитування серед мусульман Франції, Великої Британії, Бельгії, Німеччини, Італії та Іспанії, й антисемітизм серед них був вищим, ніж у країні в цілому. Водночас вони частіше спілкувалися з євреями й були кращої думки про Ізраїль, ніж мусульмани у країнах Близького Сходу та Північної Африки. Воно й зрозуміло, адже вони добре бачать, як “хапнули щастя” з такими сусідами палестинці

Опитування проводилося в період з квітня до червня у 18 країнах, крім 14 європейських це Канада, Південна Африка, Аргентина та Бразилія. У ньому взяли участь понад 9 тисяч респондентів віком від 18 років. Робилось воно звісно зрозуміло з якою метою…

Нагадаємо, у травні 2019 року в Німеччині через випадки нападів на євреїв їм рекомендували не носити кіпу.

В Україні ж 28 років у Верховній раді, в урядах завжди домінували представники цієї нелюбої нації у значній частині світу. Чому? Напишіть свої роздуми у коментарях під цією заміткою.

На нашу думку, у всіх гріхах звинувачувати представників однієї нації, не є цілком справедливим. проте в Україні представники єврейської нації доволі відчутно приклались у владі як законодавчій, так і виконавчій різного рівня…У підсумку бачимо з кого складається список олігархів… Саме тому маємо те, що маємо у соціологічному дослідженні… І це, зауважте попри те, що головні національні телеканали контролюють також жиди. Саме так, не образливо, називали іудеїв ще з часів Київської Русі… А щоб було, якби на телебаченні говорили правду?

Краще б у нас якісно працювали правоохоронні органи…

У Козові поліція розшукує Віталія Грубяха

Бо смерті безвинних достойні помсти. А кому мститись – ми знаємо