Із 20 січня 2020 року агітаційної маячні від Коломойського стане менше в головах українців: телеканали 1+1 , 2+2 і ТЕТ заблокують

Поділитися


У рамках реалізації проекту кодування супутникового телевізійного сигналу, з 4 листопада група 1+1 media розпочинає блекаути своїх каналів – тобто короткочасні маятникові відключення сигналу абонентам супутника. Блекаути триватимуть до кодування сигналу, яке заплановано на 20 січня 2020 року. Відключення відбуватимуться на телеканалах «1+1», «2+2» та «ТЕТ» у прайм-тайм та триватимуть по 2 хвилини. У цей час трансляцію зображення програм вищезазначених телеканалів буде повністю закрито плашкою, яка міститиме інформацію про кодування супутникового сигналу наступного змісту:

«Увага! Це повідомлення саме для тебе! Вже на початку 2020 року супутниковий сигнал цього та інших українських телеканалів буде закодовано! Щоб мати змогу дивитись їх надалі, негайно звернись до офіційного телевізійного оператора!»

Відключення відбуватимуться з метою привернення уваги глядачів, які використовують супутниковий тип прийому сигналу, до наближення кодування, а також їх стимулювання до завчасної заміни приймального обладнання − тюнерів.

Сенцов розповів про “контрреволюцію ненависті” в Україні

У Тернопільській області заборонений будь-який вилов риби в зимувальних ямах