В середу в Україні почнеться потепління

Поділитися

Хочеться одразу почати з прогнозу погоди не на завтра, а на середу.

Бо в середу очікується явна зміна синоптичної ситуації. Коли з Греції через Туреччину та Чорне море на нас стрибоне циклон.
Може, радіти й особливо нема з чого, бо все ж – ускладнення погоди (карта), проте цей циклон нарешті зрушить тривалий диктат люто-холодного антициклону східного походження і запхне його подалі.

В Україні розпочнеться потепління, а на Півдні, Сході та в багатьох центральних областях з`являться опади – переважно дощ, проте десь можливо і мокрий сніг.
Проте все ж вівторок не оминаємо і поглянемо, що там завтра)

26-го листопада в Україні вночі ще буде морозно, -1-8 градусів, на Півдні та Заході близько нуля, вдень у вівторок у більшості областей очікується 0+5 градусів, на Півночі від 2 морозу до 2 тепла.

Вітер південно-східного та східного напрямків, 5-10 м/с, на Запоріжжі та в Донецькій області пориви можуть досягати штормових значень, до 15-22 м/с.

Опадів у вівторок в Україні не передбачається.

У Києві завтра буде сухо та ще холодно. Вночі -4-6 градусів, вдень у вівторок близько нуля.

У середу-четвер почнеться поступове потепління та збільшення опадів.
Проте, де і які – у наступних прогнозах.

А поки що радісно махаємо рукою вредному ретроградному Меркурію і розпочинаємо новий тиждень новою синоптичною ситуацією, одужанням, хто захворів, піклуванням про здоров`я усім решті, припинити сваритися у соцмережах і жити своїм життям, а не чужим.

Наталка Діденко

Бо смерті безвинних достойні помсти. А кому мститись – ми знаємо

У Тернополі водій автомобіля Opel Combo не впорався з керуванням і збив перехожого