Володимир Зеленський відмовився відвідати символ корупції Тернополя

Поділитися


1 листопада до Тернополя завітав Президент України Володимир Зеленський. Він представив нового голову Тернопільської облдержадміністрації Ігоря Сопеля. Після спілкування з чиновниками, Зеленський мав прогулятися центром Тернополя, зайти у МАФ на Театральному майдані, випити кави і заїхати у так званий центр веслування та водних видів спорту «Водна арена Тернопіль». Але в оточенні президента є люди, які, напевно, моніторять інформацію, настрої місцевого населення. Кілька років тому тернополяни були вкрай обурені захаращенням центральної площі файного міста кіосками. Про мізерну оренду – 92 гривні на місяць – прикро згадувати. Так, оренда 1 квадратного метра землі у самому центрі Тернополя становить 1 гривню 32 копійки – і з 2016 року вже всі тернополяни призабули…

Поки на слуху корупційний скандал із будівництвом так званої водної арени, яку проводять структури, близькі до колишнього нардепа Романа Заставного. Ще з січня місяця, навіть з часів президента Порошенка, триває кримінальне розслідування.
А ще тернополяни втратили можливість скупатись влітку у чистій водоймі – гребному каналі, адже вже кілька років у тернопільському ставі купатись не можна згідно результатів проб води  Держпродспоживслужби.
Незважаючи на те, що президент України відмовився завітати на корупційний символ Тернополя, туди приїхали нардепи – Володимир Гевко із “Слуги народу” та колишній регіонал, а нині член депутатської групи “За майбутнє” Іван Чайківський.

Після обіду чиновники таки затягнули новоспеченого голову ОДА на об’єкт і “втирали про його важливість. Бюджетним п’явкам головне не втратити фінансування із столиці. А два готелі за водною ареною порошенківсько-яценюківські політичні заробітчани якось збудують.

​​Наше діло теляче, обісрався і стій

У Тернополі горіла редакція газети, яку ще в 1939 році заснували “червоні визволителі”