«Марсель» – «Брест»

Поділитися

П’ятнадцятий тур Ліги 1 розпочнеться матчем одного з лідерів проти новачка елітного дивізіону. «Марсель» нарешті перебуває там де воліли би його бачити вболівальники цього популярного клубу. Так само вони не очікують від «Олімпіка» нічого іншого крім як перемоги у матчі з середняком, власне, як і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко. Можете ознайомитися з коефіцієнтами від хбет.

«Марсель» переміг у трьох поспіль домашніх матчах. «Страсбург», «Лілль», «Ліон» – гідні суперники. Втім, команда Андре Віллаша-Боаша лише ельзасців здолала у два м’ячі. Дві інші перемоги було здобуто з мінімальною різницею. За «Олімпік» промовляє також перемога 2:0 у Тулузі минулого туру, а ще чудова статистика зустрічей з «Брестом» на «Велодромі» у рамках Ліги 1. За 10 попередніх матчів проти «Бреста» провансальці вісім разів перемогли та двічі зіграли внічию. З іншого боку «Марсель» зовсім мало забиває у домашніх іграх – лише 9 м’ячів за 7 матчів цього сезону. Є над чим працювати та до чого прагнути.

 

«Піратська команда», як називають «Брест» у Франції, повністю відповідає своєму прізвиську хіба у домашніх матчах. На виїзді у бретанців лише одна перемога (зате над сенсаційним «Анже») та вдосталь пропущених м’ячів.

0

У Білій не розминулися дві іномарки

11 січня у Тернополі відбудеться найдрайвовіший концерт цієї зими