27 лютого у тернопільському “Палаці Кіно” відбулася зустріч глядачів з творчою командою фільму “Толока”

Поділитися


27 лютого у тернопільському «Палаці Кіно» відбулася зустріч глядачів з творчою командою фільму «Толока». Тернопіль став третім містом, яке відвідали режисер Михайло Іллєнко та виконавиця головної ролі Іванна Іллєнко в межах допрем’єрного туру.

Через обмежену кількість місць у залі на показ змогли потрапити не всі.
Романтична балада «Толока» режисера Михайла Іллєнка створена компанією «Іллєнко Фільм» за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Фільм вийде на широкі екрани 12 березня. Прокатом стрічки займається компанія Ukrainian Film Distribution.

Дизайн постера реалізований BelkaStrelka Film Branding. Фотограф – Ярослав Пілунський.

«Толока» створювалася за мотивами балади Тараса Шевченка «У тієї Катерини хата на помості». Дія фільму охоплює понад 400 років і 14 важливих фрагментів історії України. Вперше за часи незалежності на кіноекрани вийде екранізація твору Тараса Шевченка.

Режисером, автором сценарію та співпродюсером стрічки є Михайло Іллєнко. Спродюсували картину Пилип Іллєнко, Маріанна Новікова, Андрій Різоль, Максим Асадчий, Олег Щербина, Юлія Чернявська, Віталій Шереметьєв та інші.

Головні ролі у фільмі виконали професійні актори: Іванна Іллєнко (Катерина), Дмитро Лінартович (Іван), Богдан Бенюк (Ломака), Сергій Романюк (Бригадир), Олег Примогенов (Генерал), Мирослав Гай (Кайсак Бабай), Тетяна Нагірняк (Ізольда), Євгенія Конюх (Маруся), Василь Кухарський (Семен Босий), Костянтин Войтенко (Іван Голий) і Дмитро Рибалевський (Василь) та зірки українського кіно, музики і телебачення: Ахтем Сеітаблаєв, Олег Скрипка, Сергій «Фома» Фоменко, Олег «Фагот» Михайлюта, Іван Леньо, Галя і Леся Тельнюк, Тарас Компаніченко, Дмитро і Віталій Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда та ін.

Нагадаємо, що нещодавно команда фільму оголосила про початок спільного проєкту з Фондом «Повернись живим»: сім гривень з кожного квитка на «Толоку» будуть перераховані Фонду і спрямовані на допомогу армії.

Сім гривень з кожного квитка на «Толоку» будуть перераховані Фонду і спрямовані на допомогу армії.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Коронавірус завдав удару по фінансову серцю світу: Лондонська фондова біржа пережила рекордне з 2008 року падіння

В Ірані переплюнули істерику мешканців Микулинець, Нових Санжар та Винників: підпалили лікарню, куди нібито привезли хворих на коронавірус