У Тернополі ледь не згоріло незаконне будівництво квартир СБУ

Поділитися


У травні 2019 році інтернет-газета “Про все” повідомляла про те, що у Тернополі СБУ почала скандальне будівництво на вулиці Білогірській У грудні 2019 року ми розповіли, як залякують мешканців вулиці Білогірської, які відстоюють свої права.

Вчора, о 23:51 виникла пожежа побутового вагончика у місті Тернопіль. Про це повідомляють на офіційному сайті управління Державної служби надзвичайних ситуацій у Тернопільській області. Про те, що це скандальне будівництво кількох квартир працівникам СБУ, а решту понад 90% квартир – незаконний схематоз керівництва мерії та правоохоронців. Адже без кришування високопосадовців вести будівництво на головах мешканцців прилеглих будинків неможливо.

“Вогнем знищено облицювання стін та стелі, речі домашнього вжитку, стіл та стільці, масляний електрообігрівач на площі 30 м.кв. Загоряння ліквідовано черговим караулом 1 державної пожежно-рятувальної частини 1 ДПРЗ Управління”,- пишуть на сайті пожежники. Про те, що вони не могли під’їхати до пожежі – не повідомляють. Там просто відсутній пожежний під’їзд. Про порушенні усі норми ДБН навіть можна не говорити, бо там усе будівництво – це суцільне порушення чинного законодавства.

Мешканці вулиці Білогірської почули три вибухи приблизно опівночі. Перший – дуже потужний. Поруч – із пожежею – залізнична колія для потягів з міжнародним рухом. За однією з версій – вибухнув газовий балон. За іншою – причиною пожежі стала неякісна проводка, яка стала першопричиною надзвичайної ситуації. У таких випадках, здебільшого, пишуть – триває слідство, яке й вияснить причини. Проте, у даному випадку, щоб крайніми не зробили ще мешканців прилеглих будинків, яких вже перевіряли за надуманими причинами.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Apple погодилась виплатити $500 млн штрафу за навмисне сповільнення iPhone

Новий уряд Шмигаля: хто є хто?