У Тернополі розпочався збір підписів за встановлення пам’ятника Сергію Надалу

Поділитися

У Тернополі розпочався збір підписів за встановлення пам’ятника міському голові Сергію Надалу. Ініціатори акції – зі свободівського оточення. “Тягнибаксивці”  розуміють, що на наступних виборах меру нічого “не світить”, як і їхній партії Свобода. Але ж понти за це десятиліття зросли неймовірно.

За звичкою, ці діячі вирішили, що встигнуть за бюджетні кошти встановити якесь чергове одоробло. Звісно, було б добре, якби пам’ятник був схожий на Сергія Надала. Ще й символізував якийсь патріотизм та національну ідею, яку свободівці так і не спромоглися сформулювати.

Але головне з ідеєю пам’ятника Надалу – заробити! На майбутній проект постамент, облаштування площі хочуть списати до 100 мільйонів гривень. Правда, проблема в тому, що діячі не знають, де б це притулити бронзового Надала.  В парках не виходить, бо більшість зелених зон розікрали і якусь не хочеться меру, щоб його постамент стояв біля якоїсь новобудови.

За словами наближених до Сергія Надала джерел, таку ідею підкинули куратори свободівців з кіл Віктора Януковича. Мовляв, за кошти на пам’ятник Кобзону у Донецьку провели ще на халяву виборчу кампанію.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Кулани та лані знову крокують Тарутинським степом, як кілька сотень років тому

У Тернополі викинуть на вулицю журналістів, щоб екс-нардеп отримав приміщення