У Тернополі викинуть на вулицю журналістів, щоб екс-нардеп отримав приміщення

Поділитися
Зоряна Биндас

Про те, що ранкові ефіри вже не виходять у Тернополі, працівники Суспільного дізналися зненацька.

21 травня продюсерка Тернопільської філії Зоряна Биндас організувала онлайн-нараду з ранківцями і повідомила, що тема «Файного ранку» вже закрита. Мовляв, нема з ким працювати, одна людина звільнилася, одну перевили на іншу посаду, то для тих, хто лишився, два варіанти – або переведення в інші відділи, або простій до кінця карантину.

Журналісти «Файного ранку» спершу пропонували варіанти продовжувати виходити в ефір, поки це можливо. Адже і так до цього часу багато що трималося на голому ентузіазмі.

До того ж карантин пом’якшують і 25 травня усі працівники Суспільного виходять на роботу. Потім журналісти «Файного ранку» цікавилися варіантами переведення в інші відділи. На що Биндас відповіла, переводячи стрілки в бік менеджера філії Юрія Кійка: «Поки, каже Кійко, найреалістичніший варіант простій».

На запитання однієї із журналісток, що буде після простою, відповіла: «Я б дуже хотіла мати відповідь на це питання, але поки її нема. Пробач». На запитання, що буде, якщо працівник не погоджується на простій, дала вичерпну відповідь: «На це, кажуть, не потрібна згода працівника».

Що тернопільські глядачі дивитимуться замість ранкового шоу, поки невідомо.
«Сітку нам надсилають централізовано, програмна служба складе сітку і побачимо, що буде в ефірі. Можна глянути на прикладі цього тижня, коли ранки вже перестали виходити», – повідомила продюсерка.

Захист регіонального суспільного мовника України

У Тернополі розпочався збір підписів за встановлення пам’ятника Сергію Надалу

Голова Кременецької райради помер від ускладнення на серце через коронавірус