Включили телевізор чи радіо, а там транслюють Надала? Знайте, це марнують ваші податки

Поділитися

Тернополян, які читають книги і вміють думати, відверто дратує факт марнотратства їхніх податків Тернопільською міською радою. Краяни вже десятиліття спостерігають, як прикриваючись патріотизмом, свободівці на чолі із Сергієм Надалом, витрачають на марне кошти з бюджету файного міста.

Неосвічені тернополяни тішаться неякісними ремонтами та бракованою бруківкою. Мовляв, це заслуга Надала. Насправді, це марнотратство, бо за рік часу всі ті ремонти “перекособочені”, бруківка розсипається, а відповідальності ніхто не несе. Ну як можна притягнути фірму, яка в долі з мером, його родиною і його посіпаками?

А як не має реальних справ, починається окозамилювання. З кожної шпарини тернополянам показують і розповідають, який мер у нас молодець. І люди, зазомбовані рекламою з телебачення, газет, радіо, біг-бордів та інтернету, починають навіть цьому вірити. Кумедно на це дивитися у брудних маршрутках, коли літні люди схвально відгукуються про роботу мера, підтакуючи екранам з пропагандою.

Прикрість у тому, що вся ця маячня з рекламою – статті, інтерв’ю та прямі ефірі оплачуються коштом платників податків. Тобто, замість посадити дерево, краще прибрати чи відремонтувати у місті, мер витрачає гроші на свій піар. Звісно, у наш час без реклами нікуди. Але у випадку з мером Сергієм Надалам кращою рекламою мали б служити його справи. Колишньому голові Тернопільської облдержадміністрації Ігорю Сопелю на піар виділили на рік 50 тисяч гривень. А міський голова Тернополя Сергій Надал за 12 днів – з 7 по 19 травня цього року витратив з бюджету 479 тисяч 203 гривні платників податків. Майже пів мільйона за тиждень! За сучасним курсом – це 18 тисяч доларів. Майже однокімнатна квартира. За рік – це 25 мільйонів гривень. Але, насправді, буде значно більше, бо це передвиборчий рік і мер сподівається, що наївні прийдуть і втретє підтримають його. Але вже нині відомо навіть з його проплаченої соціології, що понад 30% тернополян хочуть змін у владі Тернополя, що більшість тернополян не довіряють Надалу. Всі лише очікують: хто буде замість нього?

Прихильники мера скажуть, це не заборонено чинним законодавством. Так, це правда. Але кандидат на міського голову Сергій Надал ніде не говорив перед виборами, що буде витрачати на марне десятки мільйонів гривень. Саме тому, 25 жовтня розумі тернополяни будуть голосувати точно не за Надала.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

4️⃣7️⃣9️⃣ 2️⃣0️⃣3️⃣ ГРН
Саме таку суму Тернопільська міська рада заплатила за інтерв’ю, виготовлення ефірів, так звані…

Опубліковано Олегом Синовцем Четвер, 21 травня 2020 р.

Лучшие из лучших: Топ онлайн слоты 2020

Помер український політик, який задекларував власну церкву