У колишньому магазині секонд-хенду відкрили офіс політичні перевертні з Партії Регіонів

Поділитися

У Тернополі активно стартували виборчі перегони. Мер Сергій Надал роздає гречку, представник криміналу красується на десятках біг-бордів і видає газету, бізнесмени побігли в партії з прохідним потенціалом. Навіть колишній регіонали і запроданці вірять, що тернополяни немов акваріумні рибки – мають коротку пам’ять і проголосують за якісь примітивні гасла. Ну, ви в курсі, що так звана партія “За майбутнє” – це проект олігарха Ігоря Коломойського і його бізнес-партнера Ігоря Палиці. На Тернопільщині проект фінансує колишній керівник фракції Партії Регіонів у Тернопільській райраді Іван Чайківський. Сьогодні Чайківський псує повітря вже у Верховній Раді. А днями відкрив партійний офіс в колишньому магазині секонду на вулиці Кривоноса,11. Магазин там був ніякий, згодом ще пробували продуктами торгувати. Справа не пішла, бо якість була паскудна. Тепер ось пропонують тернополянам зіпсутих політиків. Але, навряд чи люди клюнуть на політичних шарлатанів…

1 червня стало відомо, що формальним керівником партії “За майбах” “За майбутнє” Володимир Болєщук. Нині він депутат облради від всіма забутого “Народного контролю” Дмитра Добродомова. Болєщук ніколи не відрізнявся ідейністю. На зорі своїх політичних поневірять примкнув до баблистих розкольників чорноволівського РУХу – Юрія Костенка і Ярослава Джоджика. Нині столичні запроданці вже давно розкаялись, навіть намагались назад влитися до РУХу, але яке це має значення… Чорновола не стало, політичні шулери нагріли руки, варять пиво убогим. Заступником Болєщука стало ще одне політичне перекотиполе – Андрій Цибульський. Нині він очолює в облраді фракцію так і не розквітлого “УКРОПу”. Цибульський відомий хіба лиш тим, що кнопкодавив в облраді для того, щоб потрапити до складу наглядової ради “Агенції регіонального розвитку”.

Сталістю політичних поглядів він не відзначався ніколи: член молодіжки партії “Батьківщина” Юлії Тимошенко, помічник-консультант нардепа-ударівця Ігоря Побера з Блоку Петра Порошенка (партія УДАР).

Примкнув до запроданців й удаваний патріот, який приклався до знищення школи мистецтв, Любомир Крупа. Нині він заступник голови Тернопільської облради від партії “Самопоміч” Садового, яка теж канула в небуття. Крупа завжди піарився на патріотизмі, історії рідного краю, приліпився до авторитету свого батька-нардепа, навіть був членом УНА-УНСО. Але закінчити політичну кар’єру захотів в серпентарії янучар, розкольників руху і просто убогих пристосуванців. Якщо Любомир був би порядним чоловіком, то склав би мандат і вислужувався перед колишнім ригом Чайківським.

Тернопільські журналісти так і не зрозуміли, як таке кодло потрапила їхня колега Люба Вовк. ЛюПка, як знають її друзі у соцмеражах, відзначалась веселою вдачею та дитячою наївністю.

Колишня дизайнер з РІА+ стала непоганим журналістом. Вона сприймалась поверхневою, але щирою. Тому цілком природно було, що вона пішла на Майдан, згодом зайнялась волонтерством. Але відплакавши за Небесною Сотнею та тисячами вбитих воїнів, Люба опинилась у компанії політичних гієн. Невже через гроші? Не вірилось, що Люба кинула журналістику і зайнялась волонтерством, “бо там більше платять, а в мене двоє дітей”… Вірилось у щирість… А може все це була маска? Бо ось всі ці томчишини та ергешови – вічні лакеї політичних манкуртів від яких нудить, а Люба видавалась промінчиком надії. Шкода, що згас.

 

МИ ПОБУДУЄМО КОМУНІЗМ. ЯК ТИ, ІВАНЕ, В ЛАНІВЦЯХ

Представниці партії “За майбутнє” організували Жіночий рух

?Представниці партії “За майбутнє” організували Жіночий рух. Його учасниці вважають, що суспільству у вирішенні багатьох проблем не вистачає жіночого послідовного підходу.

Дивіться у відео, які проблеми вирішуватиме Жіночий рух, і приєднуйтеся до нас!

Опубліковано Тернопільщина ЗА Майбутнє Вівторок, 11 серпня 2020 р.

У Тернополі 15-річна дівчина впала в яму поблизу каналізаційного колектора

Тернопіль і Петриків б’ють рекорди по коронавірусу під патронатом мера Сергія Надала