Правоохоронці взялися за масові гуляння в Дніпрі та Одесі, а про Тернопіль чомусь забули?

Поділитися

Правоохоронці взялися за розслідування порушення карантину в Дніпрі та Одесі під час святкування днів міст. Про це у понеділок повідомляє сайт президента. На селекторній нараді правоохоронці поінформували президента Володимира Зеленського, що на святкуванні Дня міста в Одесі та Дніпрі зібралися десятки тисяч людей без засобів індивідуального захисту та дотримання карантинних норм. За цим фактом порушено кримінальне провадження на Одещині та відбувається розслідування.

Також правоохоронці повідомили, що організатори свят мають понести адмінпокарання у розмірі 170 тис. грн. Якщо епідеміологічне розслідування встановить причинно-наслідковий зв’язок між цими святкуваннями та збільшенням кількості хворих на коронавірусну інфекцію чи смертністю від цієї недуги, – буде відкрито кримінальне провадження.

Що цікаво, аналогічний бардак творився у Тернополі ще з кінця липня відбувалось якесь божевілля з парадом випускників. Потім увесь серпень міська рада під керівництвом Сергія Надала проводила різноманітні масові заходи. Завершилось все роздачею зірок і втечею на лікарняний з нібито легкою формою коронавірусу мера. А далі директори шкіл і завідуючі садочків мають на свій страх і ризик працювати, платити штрафи за роботу у червоній карантинній зоні. Сьогодні у Тернопіль рекордсмен України за кількістю інфікованих коронавірусом, 7 людей в області померло. 

Графік відправлень шкільних тролейбусів у Тернополі з 14 вересня

Бюджет 2021 року в Україні з дірою у 270 мільярдів гривень, але влада хоче жирувати й далі