Чоловікові серед вулиці у Тернополі всадили у живіт ножа

Поділитися

У Тернополі невідомий напав на 34-річного чоловіка. Він встромив йому ножа у живіт та втік з місця події. Інцидент трапився на вулиці Волинській. Про це повідомляє генеральний директор Центру ЕМД Тернопільської області Михайло Джус.

На місце події викликали “швидку”. Медики надали першу допомогу потерпілому та госпіталізували його в лікарню швидкої допомоги. В пацієнта діагностували проникаюче ножове поранення черевної порожнини. Він перебуває під наглядом медиків.

Підозрюваного у нападі розшукують. Його особу не встановили.

Ще одна “поножовщина” відбулась на Зборівщині.

До співробітників Зборівського відділення поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря місцевого медичного закладу про те, що до них доправлено пацієнта з ножовим пораненням. Потерпілим виявився 46-річний житель одного з сіл району. Як з’ясувалося, чоловік отримав тілесне ушкодження в ході конфлікту із 42-річним братом. За попередніми даними, родичі не поділили обов’язків по догляду за господарством. Словесні образи спровокували бійку і молодший з братів, тримаючи в руках ніж, яким чистив картоплю, спричинив проникаюче поранення у живіт старшому. Потерпілого госпіталізували. Правоохоронці встановлюють обставини злочину. Попередньо дії 42-річного зловмисника кваліфіковано частиною 1 статті 128 ККУ, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області    

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Як тернополянин єнота через інтернет купував

Чому українці виїжджають в Польщу? Зарплата чоловіка на будові понад 40 тисяч гривень на місяць