Модні сукні 2021: головні тенденції

Поділитися

У гардеробі кожної жінки має бути хоча б одна модна сукня, а краще — одразу декілька різних моделей. У 2021 році до списку модних додалося ще декілька різновидів суконь, тому вибір є у кожного.

Які сукні в моді у 2021 році?

Якщо ви хочете придбати стильну й зручну сукню, то напевно знайдете потрібну модель тут. При виборі варто врахувати декілька модних тенденцій:

  • чорний знову в моді;
  • шкіряний одяг в тренді;
  • анімалістичний принт;
  • флористичні мотиви;
  • паєтки.

У новому сезоні total black — одна з ключових концепцій, тому вдягатися можна суто у чорний колір. Тобто ви можете вибрати чорну сукню та поєднати її з чорним жакетом, взуттям, сумкою. Усе це виглядатиме ефектно та стильно.

Шкіряні сукні та легінси також користуються популярністю. Не обов’язково обирати натуральну шкіру, оскільки існує багато якісних замінників. Вони виглядають не гірше, у використанні зручні та довговічні. Сукні зі шкіри виглядають дуже ефектно, вони можуть належати до ділового та повсякденного стилю, бути урочистими та святковими.

Модними залишаються анімалістичні принти та флористичні мотиви. Сукні з принтами під леопарда та зебру, орнаменти з квітками та гілочками — усе це робить одяг дуже різноманітним і різнобарвним. Завдяки такій розмаїтості можна обрати модель і на щодень, і для ділових зустрічей, і для урочистих подій.

Ще одна популярна прикраса — паєтки. Вони доречні не лише в новорічних костюмах, а і в повсякденних. Сьогодні дизайнери використовують не тільки золоті та срібні паєтки, а також чорні, сині, червоні — будь-яких кольорів та відтінків. Тому вони можуть виглядати зовсім по-різному.

Як вибрати модну сукню? 

У виборі суконь варто враховувати не лише модні тенденції, а також власний смак і особливості фігури. Універсальним варіантом можна назвати напівприталені фасони. Вони підкреслюють елегантність та стрункість, виглядають досить лаконічно й стильно.

Сукні вільного крою — сучасні повсякденні моделі, які пасують усім. Вони не акцентують уваги на фігурі, а ходити в них дуже зручно.

Українців мають за бидло: вартість індійської вакцини від коронавірусу, яку закупили за кошти платників податків, не стануть розголошувати

Как зайти на сайт Мостбет в Украине