Скільки тонн води витекло зі старої труби на Острозького, що аж стара липа провалилась під землю?

Поділитися

У Тернополі плачевна ситуація з комунальною галуззю. Мер і його посіпаки вже роками перетворили комуналку на бізнес, а не сферу, в яку треба вклади кошти. Як наслідок, у будинках замінені ліфти надалівськими фірмами не їздять, прибирання міста – на сміх курям. Ось і аварійники “Тернопільводоканалу” констатували на вулиці Острозького, що старе дерево провалилося під асфальт. На місці з’ясували, що на вводі до будинку № 2 прорвало трубу. Скільки часу таке тривало – не відомо комунальникам. Вони лише спромоглися констатувати, що витікаючи, вода розмила підземні ґрунти під тротуаром і дорогою, тому стара липа, що не має розгалуженої кореневої системи, й провалилась. Падаючи, дерево зачепило й пошкодило електролінії. У день на вулиці Острозького тимчасово було перекрито рух транспорту. Працювали кілька комунальних служб та рятувальники. Пошкоджену ділянку водогону водоканалівці замінили, використавши стару трубу, що відслужила своє, як футляр для нової поліетиленової.

Але чи буде в Тернополі безпечно – риторичне питання. Комунальники з рятувальниками будуть лише діяти в авральному порядку, а не планово виконувати ремонтні роботи, запобігаючи надзвичайним ситуаціям.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Під офісом президента України проходить акція на підтримку ув’язненого Сергія Стерненка

Вбили вагітну, щоб вирізати з неї дитину, задля грошей