Вбили вагітну, щоб вирізати з неї дитину, задля грошей

Поділитися

У Колумбії чоловік і жінка зарізали вагітну дівчину та вирізали з неї дитину.

Дитину вирізали, щоб її забрала жінка-вбивця, аби та могла отримувати гроші. Про це пише The Sun.

Покійна вагітна Юлексіс Валесіллос / Newsflash

Вагітну Юлексіс Валесіллос, 28 років, заманили в будинок в Валле-дель-Каука. Вона мала зустрітися з жінкою, яка пообіцяла їй пожертвувати одяг для її майбутнього малюка. Валесіллос була на 35-му тижні вагітності.

Коли приїхала на зустріч з вдовою 21-річною Марілуз Москера, чоловік Луїс Феліпе Вікторія Аренас напав на неї з ножем. Москера вбила майбутню маму і за допомогою 49-річного Аренаса вирізала з неї дитину, щоб прикинутися, що малюк її.

Вдова протягом кількох місяців прикидалася вагітною від покійного чоловіка перед його родиною. Вона хотіла через дитину отримувати надалі гроші, бо ті допомагали їй фінансово.

Москера прибула в лікарню в Канделарії з малюком, сказавши, що народила його вдома. Однак у медперсоналу виникли підозри, вони викликали поліцію. Жінку заарештували, коли було підтверджено, що дитина не її, але пізніше відпустили.

Поліцейські знайшли чоловіка жертви Лізандера Альберто Маркеса, який оголосив дружину зниклою безвісти. Медики підтвердили, що він батько дитини, за допомогою тесту ДНК. Йому віддали дитину, повідомляє “Газета по-українськи”

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Скільки тонн води витекло зі старої труби на Острозького, що аж стара липа провалилась під землю?

Сороміцька історія: як українці до гречки стрибали