Запрацював сайт про майбутнє і прогнозування

Поділитися

В Україні запустили новий сайт https://2030talks.blog, аби дослідити тенденції, які визначатимуть наступне десятиліття у різних сферах суспільного життя: бізнес, екологія, економіка, інновації, наука, освіта, ринок праці, ін.

Задля цього створили онлайн-бібліотеку, де можна переглянути 100+ ресурсів, присвячених 2030 року: доповіді, стратегії, статті, сайти проєктів та ініціатив. На сайті є цікаві карти “У 2030 році… Що планують зробити країни світу?” та “Місцеві стратегії 2030” з можливістю коментування та оцінки новин, а також проводиться опитування про інновації майбутнього.

Разом з цим у соціальній мережі Facebook формується спільнота 2030talks для обговорення нових публікацій про 2030 рік. Долучитися можна за посиланням https://facebook.com/2030talks.

Проєкт модерує наукова дослідниця Карина Літвінова, яка говорить про важливість прогнозування: “Прогнози на 2030 рік допомагають заздалегідь будувати стратегії, аби краще адаптуватися до мінливого світу. Цінними є прогнози на основі даних, які підготовлені міжнародними організаціями, провідними аналітичними центрами, бізнесом. Прогнози із залученням громадян дозволяють краще відчути суспільні настрої”.

У вищому професійному училищі ресторанного сервісу та торгівлі в Тернополі відроджують рабовласницький лад?

Завтра у селі Вікторівка Козівського району відбудеться аукціон з продажу 25 соток землі. Стартова ціна – 128 тисяч гривень