“Нова Пошта” у Тернополі займалась доставкою “лівого” спирту?

Поділитися

24 березня працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Тернопільській області у ході проведення операції «Спирт» здійснено оперативну перевірку інформації про можливі факти відвантаження підакцизної продукції через одне із відділень служби кур’єрської доставки ТОВ «Нова Пошта», яка зберігається на території гаражного кооперативу в м. Тернополі.

В ході проведення оперативно-профілактичних заходів встановлено факт завантаження з гаражного приміщення підакцизної продукції у автомобіль «Мерседес-Бенц» під керуванням жителя м. Тернополя.

В ході проведення заходів з незаконного обігу вилучено: 2200 літрів спирту, 1250 літрів алкогольних напоїв розлитих у тару типу «бег-ін-бокс» та транспортний засіб у який здійснювалось завантаження вилученої продукції.

Взірці продукції відібрано для проведення попереднього дослідження за результатами якого буде прийнято подальше рішення у відповідності до вимог законодавства.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Чому тернопільські рагулі при владі не вміють навіть привітати цивілізовано?

У Тернополі знищили найстаріший житловий будинок