Суд звільнив від покарання водія, який тричі переїхав дитину

Поділитися

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області звільнив від покарання водія Volkswagen Golf, який торік 6 серпня тричі наїхав на 4-річну дівчинку. Дитина отримала численні травми, втім водієві вдалось із її батьками примиритись. Про це інформує Zaxid.net.

Інцидент трапився 6 серпня 2020 року в Дрогобичі. 4-річна дівчинка каталася на самокаті на парковці магазину на вул. Стрийській. У цей час 19-річний водій автомобіля Volkswagen Golf, рухаючись заднім ходом, наїхав на неї. Спершу він зачепив дитину заднім колесом, потім переїхав її переднім. Коли дівчинка вже лежала на землі, водій, не зупиняючись, ще раз переїхав її лівим переднім колесом. Унаслідок наїзду у дівчинки не виявили жодного перелому, однак вона отримала травми голови, тулуба, рук і ніг, забій печінки та легень, струс головного мозку.

Під час судового засідання водій свою визнав, а батьки дівчинки попросили закрити кримінальне провадження, оскільки водій повністю відшкодував їм моральну і матеріальну шкоду.

Враховуючи обставини, суддя Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області Орест Крамар вирішив звільнити 19-річного водія від кримінальної відповідальності у зв`язку з його примиренням із сім’єю потерпілої, а кримінальне провадження – закрити. Апеляції на цю ухвалу родичі 4-річної дівчинки не подавали.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Тернопільські депутати “вділили” гектар землі 5 особам на березі Івачівського водосховища

Хто отримав Шевченківську премію-2021?