Відкрито набір на курс із журналістики даних Data Driven Journalism

Поділитися

Розпочався набір на Data Driven Journalism –безкоштовне навчання для журналістів і викладачів журналістики, які хочуть покращити свої навички з дата-журналістики та візуалізації даних. Будемо раді, якщо інформація зацікавить вас.

Курс організований USAID/UK aid проєктом «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS» спільно з Міністерством цифрової трансформації України. Партнер проєкту – Центр журналістики Київської школи економіки.

Мета курсу – популяризування використання відкритих державних даних задля підвищення якості журналістських матеріалів, що розкривають факти корупції в Україні, та удосконалення навичок викладання журналістики у вищих навчальних закладах.

Реєстрація до 13 квітня за посиланням: https://journalism-course.data.gov.ua/ 

Курс буде корисним для:

  • журналістів національних і регіональних ЗМІ та фрилансерів (онлайн- та друкованих видань), які спеціалізуються на аналітичних матеріалах, розслідуваннях
  • журналістів (онлайн- та друкованих видань), які хочуть спробувати себе в дата-журналістиці
  • викладачів журналістики вищих навчальних закладів України

Переваги участі 

  • Вміння перетворювати набори даних на цікаві історії, а також удосконалювати навички викладання журналістики у вищих навчальних закладах.
  • Сертифікат Центру журналістики Київської школи економіки – за умови виконання домашнього завдання; у разі необхідності видається також академічна довідка про результати навчання.
  • Членство у Клубі випускників Центру журналістики – спільноті професійних журналістів, які першими дізнаються про найкращі вакансії та можливості й отримують запрошення на закриті події. Наразі Клуб об’єднує понад 190 журналістів.

Детально про програму та етапи навчання на сайті курсу: https://journalism-course.data.gov.ua/ 

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Шахрайка видурила у подружжя тернополян гроші, залишивши взамін дешеву біжутерію

Чи буде культурний локдаун в Україні?