Пісні страви теж бувають смачними – в цьому переконані кухарі “Автопорт”

Поділитися

Піст – це особливий період в житті кожного віруючого. Це час духовного очищення, пізнання, ретельної роботи над собою, перемога над своїми бажаннями, пристрастями, слабостями, над гріхом. Це період, коли більше уваги слід приділяти молитві, а менше – мирській суєті. Звичайно, не всі здатні повністю відректися від спокус сучасного життя на 40 днів, проте багато людей прагнуть обмежувати себе в гастрономічному плані. Тому для багатьох піст – це стримування від гучних забав, заборона алкоголю, а також продуктів тваринного походження – м’яса, м’ясних і молочних продуктів – сиру, сметани, вершкового масла. Дозволяється тільки рослинна їжа – овочі, фрукти, злаки, рослинні жири (соняшникова, лляна, конопляна та інші олії), а також – риба та морепродукти.

Хоча піст накладає великі обмеження на звичний спосіб життя, це не означає, що в цей період потрібно відмовитися від різних смаколиків. Пісні страви теж можуть бути смачними і надзвичайно апетитними! І переконатися в цьому нас запрошує мережа закладів харчування «Автопорт».

Чим себе потішити під час посту?

Суші – це страва японської кухні, яку давно полюбляють у всьому світі, в тому числі і в Тернополі. Вона смачна, легка, низькокалорійна та корисна. А ще – вона ідеально підходить для пісного меню, оскільки повністю відповідає церковним правилам, тобто:

  • не містить заборонених продуктів – лише рослинні інгредієнти, риба та морепродукти;
  • використовується мінімум спецій та приправ, тому компоненти зберігають власний смак та аромат;
  • мінімум термічної обробки – вариться лише рис, який неможливо вживати в сирому вигляді.

Окрім того, суші є надзвичайно корисними для здоров’я людини, оскільки містять безліч поживних речовин. Риба, а найчастіше це лосось, тунець та вугор, є багатим джерелом незамінних жирних кислот, йоду та інших мікроелементів. Огірок та авокадо містять мінеральні солі та клітковину, яка теж є в рисі. Маринований імбир та васабі, котрі є традиційними добавками до страви, покращують травлення. Надзвичайно корисними для організму є листи норі, ікра, насіння кунжуту, що також є поширеними компонентами суші. Ну і, звичайно, соєвий соус – володіє антиоксидантними властивостями, містить вітаміни й амінокислоти.

Смачні пісні суші від мережі «Автопорт» з доставкою

Аби скуштувати смачну пісну страву зовсім не обов’язково йти до закладу, де її подають, або ж витрачати багато часу на її самостійне приготування у себе вдома. Досить лише подзвонити у «Автопорт» і суші в найкоротший термін будуть доставлені до вас додому.

В меню мережі закладів харчування є декілька видів японського смаколика, а також інші страви, які дозволені під час посту. І що важливо – доставка їжі в межах Тернополя є абсолютно безкоштовною та здійснюється власною кур’єрською службою.

Залишайтесь вдома у повній безпеці, дотримуйтесь посту із задоволенням, а кухонні клопоти залиште для нас!

Замовляйте суші за посиланням: https://dostavka-chachluka.te.ua/sushi

Війська США прийшли в повну боєготовність через події на Донбасі

У Карпатах випало 15 сантиметрів снігу