Українці всього світу шоковані безвідповідальністю тернополян та священників греко-католицької церкви

Поділитися

Вчора у Тернополі, як і у всій Україні, святкували Вербну неділю. Тисячі українців у нашій країні та закордоном приходили, за можливості, до церкви. Звісно, через епідемію коронавірусу, значна частина людей навчились дотримуватись соціальної дистанції, носити правильно маску, закриваючи ніс і рот. Але до окремих тернополян за півтора року так і не дійшло, що носити маску – це поважати життя інших людей. Що дотримуватись соціальної дистанції – це вияв культури.

Вчора під катедральним собором Непорочного зачаття Діви Марії у Тернополі кілька сотень тернополян продемонстрували як не треба поводитись у такий складний час. У соцмережах українці вкрай скептично прокоментували ситуацію.

Прикро було спостерігати, що і священнослужителі, які освячували баськи, не вдягнули маски. Прикро здивувало, що віруючим дозволили масово зайти в храм.

Що буде на Великдень?

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Ціни на вживані авто з Європи зросли

Голова Тернопільської облради Михайло Головко зробив різницю між чорнобильцями: одних нагородив грамотами і грошима в конверті, а іншим дав одні грамоти