Штучний інтелект навчився готувати ідеальний стейк

Поділитися

Відомий виробник роботів для готування бургерів, наггетсів та інших страв Miso Robotics випустив програму на базі штучного інтелекту, здатну контролювати приготування їжі. ПЗ ідентифікує страву, пропонуючи підказки на всіх етапах смаження, щоб добитися ідеального стану.

Новий додаток для смартфона CookRight перетворює камеру на систему для відстеження часу приготування деяких страв. Крім визначення готовності, ПЗ здатне підказати, коли потрібно перевертати м’ясо на грилі, щоб отримати ідеальний стейк середнього прожарювання, а також давати багато інших порад.

Додаток доступний за підпискою і коштує $100 на місяць. За словами розробників, CookRight може похвалитися точністю до 96% завдяки системі на основі машинного навчання. ШІ проконтролює правильний розподіл тепла, а також підкаже, якщо страва недосмажена. ПЗ здійснює кінцевий контроль якості в реальному часі, що дозволить власникам ресторанів уникнути проблем з харчовими отруєннями та багатьма іншими неприємними сюрпризами на кухні.

Особливо ефективним CookRight може стати в умовах пандемії, замінюючи зайвий персонал на кухні без шкоди смаковим і поживним властивостям готової продукції. Передбачається, що зацікавлені в купівлі ПЗ будуть саме власники ресторанів громадського харчування, оскільки використання нових технологій дозволить знизити кількість браку і поліпшити смакові якості.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

BlaBlaCar запустила нові функції на основі штучного інтелекту

Українська армія прийняла на озброєння новий розвідувальний дрон