У Тернополі не має другу добу води, а пожежні гідранти фонтанують

Поділитися

Другу добу у Тернополі не має води. Зате пожежні гідранти фонтанують. Тернополяни дивуються: зарплати керівництва водоканалу сучасні, аж завищені, а методи управління – застарілі, ще з минулого століття.

Ось яке пояснення дали водоканалівці на своїй сторінці у Фейсбук через цей маразм :”Сьогодні тернополяни в тих мікрорайонах, де припинено водопостачання, можуть побачити, як фонтанують пожежні гідранти. Власне, це один зі способів промивання водопровідних мереж, що здійснюється в найнижчих точках розподільчої мережі. Таким чином вода з підвищеним вмістом хлору, яку заздалегідь підготували в резервуарах, інтенсивним потоком вимиває з трубопроводів осад. Триває це від кількох хвилин до понад пів години. Розпочинають промивання з вулиць, що найближче до водопровідної насосної станції (ВНС) на вулиці 15 Квітня, а завершують Тролейбусною, Кутківцями, Пронятином. Відповідно й вода швидше з’являється на Сонячному масиві, пізніше – у найвіддаленіших від ВНС мікрорайонах. Усе ж сьогодні рекомендуємо використовувати її виключно для технічних потреб”.

Так і хочеться запитати їх: за чий кошт жируєте, водоканалівці?

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Ассортимент игровых слотов в лицензионном онлайн-казино

Погода в Україні: тепло поки затримується