Надивившись новин,62-річна жінка зібрала речі і стрибнула у порожній колодязь

Поділитися

У селі Вознесенське, що на Золотоніщині, 62-річна жінка потрапила до недіючої криниці. Повідомлення про нещастя до рятувальників Золотоніської 8 ДПРЧ надійшло 2 червня, близько 18 години. З’ясувалося, що вона забралася туди з власної волі, пише «Золотоноша.Сіті». Особовий склад чергового караулу поспішив на місце події. Коли прибули на сільську вулицю Шевченка, з’ясувалося, що жінка жива і при тямі. Тому відразу викликали бригаду медиків.

Діставати жінку з криниці допомагали сусіди. За їх словами, сільчанка пробула в підземеллі понад добу. Очевидно, приводом для свідомої хованки стали телевізійні новини, після яких пенсіонерка зробила висновок про військовий напад загарбників. Вона зібрала у сумку нехитрий пожиток: подушку, деякі речі, ще й печива прихопила.

Та літній жінці доля відміряла довгий шлях, бо після стрибка на 20-метрову глибину вона вціліла. Рятувальники дістали нещасну та передали бригаді швидкої допомоги, що прибула задовго до того, як службовці її витягли.

За інформацією медиків, після такого падіння жінка легко відбулася. У неї виявили перелом лівого бедра та правої гомілки. З цими травмами пенсіонерку транспортували до Золотоніської багатопрофільної лікарні.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

1 500 доларів за визнання непридатним для військової служби – на Тернопільщині затримали заступника комісара районного військкомату

Синоптик розповів про погоду на українських курортах на найближчий тиждень