Прогноз погоди на місяць в Тернополі

Поділитися

Пройшли часи, коли для уточнення прогнозу погоди доводилося користуватися телевізором, газетами або журналами. Сьогодні погода на місяць Тернопіль доступна вже і зараз, а для цього необхідно скористатися лише сервісом Pogodnik, де є відповідний інтерфейс і можливість дізнатися найактуальніший прогноз на поточну дату.

Платформа пропонує всім бажаючим стежити за опадами і температурою, швидкістю і напрямом вітру, тиском і багатьма іншими параметрами. Тепер під час організації чергової подорожі або прогулянки по місту можна уточнити прогноз, щоб взяти з собою парасольку чи одягнутися відповідно до температури повітря.

Що чекає тернополян в червні?

Початок літа практично по всій Україні буде нестабільним. Короткочасне тепло буде замінюватися такими ж короткочасними дощами. Наприклад, за добу дощ може піти 5 разів, температура буде змінюватися в діапазоні від +10 до +30 градусів. Тому не зайвим буде взяти з собою на роботу парасольку і теплу куртку.

Кінець другого тижня літа буде відносно теплим – вночі до +13, а вдень +23 градуси. У неділю обіцяють дощі, тому на цей день краще відкласти поїздки за місто. А ось наступний тиждень буде більш сприятливим, тому що дощ буде лише в понеділок 14 числа.

У другій половині червня погода знову нестабільна. В середині тижня, а саме 24 числа буде дощ, в той час як вся решта тижня буде теплою. Кінець місяць ознаменується теплою погодою, хоча мінімальна температура в нічний час досягне позначки +10 градусів.

Можливості платформи Pogodnik

Майданчик відомий і примітний не тільки прогнозом погоди в Тернополі. Тут є пропозиції і для багатьох інших міст, а загальний функціонал відповідає наступним перевагам:

  1. Прогноз погоди. Видається точний прогноз на весь місяць. В рамках діб надається прогноз погодинно, дозволяючи контролювати погодні умови вранці, в обід і ввечері;
  2. Зручність інформації. Дані надані в форматі графіків і списків, де є докладні описи і відповідні позначення;
  3. Рух опадів. На основі кількох сотень метеорологічних радарів створюється анімація руху опадів. Це дозволить більш детально спланувати свій день;
  4. Оповіщення про погоду. Користувачі можуть додати бота в телеграм, підключити віджет або отримувати push-повідомлення, щоб першими бути в курсі всіх подій.

Якість прогнозу не піддається сумніву. Багато людей успішно їм користуються і ретельно планують свій відпочинок або подорожі.

Прогноз погоди надано сайтом Pogodnik!

Синоптик розповів про погоду на українських курортах на найближчий тиждень

В Україні збережеться тепла дощова погода