Сім речей, які чоловіки хочуть від стосунків з жінкою

Поділитися

У будь-якому жіночому журналі можна знайти масу статей про те, чого ж хочуть жінки, але загадкою залишається те, чого жадають чоловіки від відносин. Пора вже розкрити всі карти і дізнатися, чого так сильно жадають чоловіки.

Чого чоловіки хочуть від відносин

  • Відчувати себе твоїм героєм . Ми не хочемо бути звичайними Кларками Кентами, нам треба відчувати себе справжніми суперменами. Ми хочемо, щоб кохані жінки вірили, що ми вміємо літати і ловити пулі. Ми хочемо постійно носити вас на руках і готові показати це всьому світу. Якщо жінки дозволяють нам відчувати себе непереможними, ми даємо їм відчуття, що вони найпрекрасніші на планеті.
  • Підтримка . Ми вплутуємося у всякі ситуації не тому, що ми погані хлопчики, а тільки через те, що у нас допитливий розум і слабка концентрація уваги . Тому нас треба любити в будь-якому випадку і постійно про це нагадувати, навіть коли ми забуваємо, що ми Вже дорослі. Безумовна підтримка від жінки – це те, що перетворює маленького хлопчика в сильного чоловіка. Ми буде прагнути стати краще тільки в тому випадку, якщо ви будете приймати нас такими, якими ми є.
  • Прибрати всі недомовки. Багато жінок не розкривають перед своїми чоловіками всі карти й не показують свої почуття через страх. Кожен раз, коли ви щось недоговорюєте, ви будуєте стіни в наших з вами відносинах, ви не даєте нам можливості дізнатися про вас правду.А всі пари повинні рости і ставати сильнішими, долаючи негаразди разом. Ні, ми не хочемо, щоб у вас не припинявся словесний понос, але ми щиро бажаємо пізнати ваш внутрішній світ.
  • Приголомшливий секс .Це не просто хороший секс, це унікальне поєднання із кимось, про кого мрієш в душі або заради кого відпрошуєшся з роботи під виглядом хвороби, щоб весь день провести в ліжку, займаючись любов’ю. Це такий зв’язок, який не може існувати ні з ким іншим.
  • Слово на букву «К» – комунікація. Ми не розуміємо натяків і хочемо, щоб ви говорили прямо. Конкретна ясність у відносинах – саме те, що нам потрібно .Нам потрібна зрозуміла інструкція про те, чого ви від нас хочете. Без найпростішої комунікації відносини побудовані на піску і нічого не варті.
  • Пітніти. Для нас немає нічого більш сексуального, ніж займатися спортом разом з нашою коханою. Нам подобається дивитися, як ви потієте і працюєте над своїм тілом разом з нами. Це дуже сексуально.
  • Мати своє власне життя . Так, ми дуже цього хочемо, але цього вам не скаже жоден чоловік, тому що говорити таке дуже складно. Це не означає, що ми не хочемо, щоб і у вас були свої друзі і хоббі. Звичайно, ми хочемо підтримувати вас у всіх починаннях і бути частиною важливих для вас речей, але ми також хочемо, щоб ви зберігали свою індивідуальність.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Virgin Galactic здійснила перший туристичний суборбітальний політ

Новий Kia Sportage представили офіційно