Як вибрати курси англійської мови з сертифікатом

Поділитися

Обираємо курси англійської мови з сертифікатом: на що звернути увагу

Знання англійської мови – одна з головних умов для більшості хороших і високооплачуваних робіт. Від співробітників не тільки міжнародних компаній вимагають підтвердження знань іноземної мови. Звичайно, на співбесіді вас зможуть легко перевірити, але, щоб не витрачати даремно час від кандидатів на посади, часто вимагають вислати сертифікат, що підтверджує рівень володіння мовою. Сертифікати існують декількох типів. Умовно їх можна поділити на міжнародні та свідоцтва про закінчення курсів англійської мови. З сертифікатом хорошою мовної школи шанси на отримання роботи часто виростають в рази. Наша школа також пропонує видавати сертифікати, які визнають більшість українських роботодавців. Ознайомитися з усіма умовами можна на сайті https://greenforest.com.ua.

А поки давайте розберемо, в чому відмінність сертифікатів міжнародних і звичайних мовних шкіл.

Українські курси англійської мови з сертифікатом

Якщо ви точно знаєте, навіщо вчіть англійську мову і ця відповідь не «для себе», варто вибрати курси англійської мови з сертифікатом


Сертифікат про знання англійської може стати в нагоді на багатьох роботах

Але не забудьте звернути увагу на рейтинги школи. Роботодавці не довірятимуть сертифікатам, що  видані маловідомими школами. Хороші рейтингові курси не будуть псувати собі репутацію, видаючи свідоцтво, яке підтверджує знання мови на конкретному рівні, якщо студент не здав тест.

Плюсом сертифікатів, які видані на курсах англійської мови, є їх ціна. Зазвичай, за них не треба платити, а документ видається відразу після закінчення рівня та здачі фінального тесту. Так, ви не тільки на словах в резюме зможете написати, що знаєте іноземну мову, а й докласти відповідний сертифікат.

З мінусів – сертифікати українських курсів, швидше за все, не підійдуть для роботодавців за кордоном, а також для вступу в міжнародні вузи.

Міжнародні сертифікати на знання англійської мови

Коли стоїть питання працевлаштування за кордоном або вступ до вузу в іншій країні, швидше за все, доведеться здати міжнародний тест на знання мови. У такому випадку вже навряд чи підійдуть прості сертифікати з курсів англійської мови. Також міжнародні компанії можуть попросити сертифікат міжнародного зразка. Вони також можуть бути різними.

Точно визначте, який саме вам потрібно. Наприклад, IELTS і TOEFL найпопулярніші тести для імміграції і вступу до університету. Здавати їх просто для себе немає сенсу, адже ви витратите гроші і час на навчання, на здачу іспиту, а в результаті він діє всього два роки. Ці два іспити вважаються діагностичними, не завжди при підготовці до них рівень володіння англійською мовою суттєво підвищується.

Міжнародні кембріджські тести FCE, CAE, CPE, BEC вимагають більш тривалої підготовки і здавати їх ви будете поетапно. На курсах з підготовки ви зможете добре підвищити загальний рівень англійської.

Курси англійської варто вибирати під свої потреби, поставивши собі чітку мету.

Як обрати планування квартири: ТОП-5 речей, на котрі необхідно звернути увагу

Новий сезон Першої ліги: чого очікувати від “Ниви”?