Вчитель математики оголосила голодування на знак протесту щодо закриття Чугалівської гімназії на Тернопільщині

Поділитися

Минулого тижня, 8 вересня, під Тернопільською облрадою зібралась групка людей, які приїхали рейсовим автобусом з Кременеччини. Люди розповіли, що хочуть привернути увагу до своєї проблеми – закриття Чугалівської гімназії, що у Кременецькому районі. Мовляв, місцева влада на них не реагує, нахабно порушує закони України і нехтує інтересами людей, а в Тернополі протестувальники вирішили звернутися до чиновників, які утримуються за їхні податки. ЗМІ про проблему батьків і педагогів не писали. Ми розмістили відеорозповідь в мережі ютуб. За кілька днів відео зібрало понад 2 тисячі переглядів і масове поширення новини про препаскудну ситуацію. Чиновники нарешті “зачухались”

Резоннс викликала ситуація, що вчитель математики з Кременеччини Надія Медецька оголосила голодування у знак протесту закриття навчального закладу в якому працює – Чугалівської гімназії.

2 вересня батьки учнів перекривали дорогу в Кременці на знак протесту щодо свавілля влади.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Зрежисований українкою кліп отримав три нагороди премії MTV Video Music Awards

У онлайн казино 777 Original армия поклонников