45 тисяч доларів за бранч з нобелівським лауреатом: найдорожчий лот на благочинному аукціоні виборола українська бізнес-вумен Анна Буткевич

Поділитися

45 тис. доларів заплатила на благочинному аукціоні  KSE за бранч з  головою академічної ради KSE, нобелівським лауреатом Роджером Майерсеном українська бізнес-вумен Анна Буткевич. Аукціон став частиною першого благочинного вечора Київської школи економіки “Change Ukraine — One Life At A Time”, на користь 400 студентів KSE. На події було зібрано більше 334 тис. доларів.

Професор Роджер Майерсон – американський економіст і фахівець з теорії ігор, прийняв запрошення очолити Наглядову Академічну Раду KSE і був затверджений її Головою 20 листопада 2021 р. Він отримав Нобелівську премію з економіки 2007 «за створення основ теорії оптимальних механізмів», а також є відомим своїми дослідженнями в галузі теорії аукціонів.

Спеціально для благочинного аукціону KSE  професор Майерсон надав особистий лот – інтелектуальний бранч, вартість якого під час торгів виросла в 90 разів. За можливість спілкування з головою академічної ради KSE змагались засновники та керівники великого українського бізнесу –  Ігор Мазепа – засновник інвестиційної компанії Concorde Capital, Петро Чернишов – член наглядової ради компанії “Фармак”, засновник “Контора Рі”, Юрій Вітренко – голова правління “Нафтогаз Україна”, Георгій Логвінський – народний депутат, Олексій Вітченко – CEO Digital Future , Сергій Токарєв – засновник технологічної компанії Roosh, Володимир Многолєтній – співзасновник та СЕО Genesis. На фінальному етапі аукціону у запеклій боротьбі з Ігорем Мазепою, переможний внесок в 45 тис. доларів зробила бізнес-леді Анна Буткевич.
“Це навіть не благочинність, а інвестиція в майбутнє України. Вірю у те, що освіта зробить можливим успіх нашої держави. Наразі інвестиційна компанія нашої родини BGV Group Management разом із нашими поважними партнерами розвиває новий сучасний Університет у сфері прикладних наук – незабаром у Києві почне діяти American University Kyiv у партнерстві з Arizona State University (ASU). І я рада підтримати Київську школу економіки з її прогресивним підходом до навчання студентів. Хай якнайбільше українців отримає змогу розвивати себе та свою державу. Я надбала лот інтелектуального бранча з лауреатом Нобелівської премії, професором Роджером Майєрсоном, тому що постійно навчатися, розвиватися та ділитися знаннями – найкраще капіталовкладення”, – прокоментувала Анна Буткевич.

Загалом 11 лотів для благочинного аукциону надали друзі та партнери KSE – українські митці, підприємці, філантропи.

Ігор Мазепа запропонував у якості благочинного лоту тур гелікоптером над Києвом та Чорнобилем. За нього боролись Сергій Токарєв – засновник технологічної компанії Roosh, а переміг зі ставкою 25 тис. доларів Олексій Філатов – старший партнер юридичної компанії AEQUO.

За портрет роботи українського художника Сергія Майдукова, який створює ілюстрації для The New Yorker, The Guardian, The Wall Street Journal та інших міжнародних та українських видань, боролися, окрім вже згаданого Сергія Токарєва, Михайло Чобанян – засновник KUNA Family, Володимир Многолєтній – співзасновник та СЕО Genesis, Віктор Гордєєв – співвласник New Products Group та Сергій Тігіпко – власник групи ТАС, який і здобув перемогу, зробивши внесок у 20 тис. доларів.

Фотографка Василина Врублевська та стилістка Соня Солтес запропонували фотосесію в стилі “Vogue”. За можливість співпраці з мисткинями світового рівня змагались Анна Буткевич, Володимир Многолєтній, Олег Гороховський – співзасновник Monobank, а переміг зі ставкою 20 тис. доларів Сергій Тігіпко.

Майстер-клас із кулінарного мистецтва з Євгеном Клопотенко дісталась за 8500 доларів випускнику-магістру KSE керуючому партнеру з прямих інвестицій Dragon Capital Володимир Тимочко.

Футуро-прогулянку з робопсом Boston Dynamics від Сергія Токарєва здобув Максим Корецький – засновник Blackshield Capital за 6500 доларів.

В аукціоні за прогулянку на ретро-авто з Андрієм Фаворовим переміг Михайло Чобанян зі ставкою 6000 доларів.

Подорож світом вина з топ-сомельє “Good Wine” та кращим експертом країни з вина Захаром Уманським отримав Володимир Костюк – виконавчий директор “Фармак”, зробивши внесок 4500 доларів.

Надихаючу консультацію зі створення власного бренду у світі інтер’єр-дизайну від Ольги Богданової здобув Руслан Згривець, керівник агрофірми Відродження за 3500 доларів.

Індивідуальне тренування з “Найсильнішою людиною світу 2004 року” від Василя Вірастюка за 1500 доларів виборов Сергій Тігіпко.

Згалом гостями благочинного вечора KSE стали майже 500 предствників великого бізнесу, видатні культурні та громадські діячі.

Київську школу економіки підтримують бізнеси із абсолютно всіх галузей. Партнерами благочинного вечора стали перша публічна криптовалютна біржа в Україні та країнах СНД – Kuna Family, найбільша українська юридична фірма Asters, мережа приватних медичних центрів  “Добробут”, один із найбільших банків України Raiffeisen Bank.

Наступний благочинний захід KSE відбудеться через рік 20 листопада 2022 року. До 10 грудня квитки можна придбати зі знижкою 50% за посиланням. Також ви можете залучитись до освітніх ініціатив Школи, зробивши свої внески за посиланням.

Насколько популярны одноразовые сигареты Еlf bar и с чем это связано 

У грудні запрошуємо на церемонії вшанування Героїв Небесної Сотні