У грудні запрошуємо на церемонії вшанування Героїв Небесної Сотні

Поділитися

Національний музей Революції Гідності запрошує усіх небайдужих у грудні долучитися до церемонії вшанування Героїв Небесної Сотні в межах проєкту “День народження Героя”.   

1 грудня – Іван Пантелєєв

2 грудня – Павло Мазуренко

9 грудня – Андрій Черненко

10 грудня – Тарас Слободян

11 грудня – Роман Варениця

31 грудня – Ігор Костенко

У ці дні о 12:00 у Києві збираємося біля Дзвону Гідності поблизу Екуменічного храму Архистратига Михаїла та Українських Новомучеників УГКЦ (верхній вихід зі станції метро “Хрещатик”). Під час церемонії згадаємо життєвий шлях Героїв Небесної Сотні та подякуємо за їхній громадянський вибір, подвиг і самозреченість.

До церемонії співробітники Музею Майдану встановлять портрет Героя Небесної Сотні, день народження якого відзначатимуть, і покладуть до нього живу білу квітку. На знак шани прозвучить Дзвін Гідності.

“Грудневі церемонії – це завершальний етап проєкту “День народження Героя”. Реалізуючи цей комеморативний захід, ми отримали безліч позитивних відгуків від рідних Героїв, учасників Революції Гідності, перехожих, екскурсійних та шкільних груп. Їхні слова вдячності мотивують команду Музею на нові звершення. 

Поставлена мета досягнута – пам’ять про Героїв Небесної Сотні є живою. Впродовж року наші відвідувачі не тільки дивилися у вічі героїв на портретах тут, на Алеї, але й дізнавалися про їхні життєписи. Ким були, що любили, чим захоплювалися”, – ділиться враженнями Ольга Савенок, координаторка проєкту, завідувачка просвітницько-організаційного відділу Національного музею Революції Гідності.

Під час церемонії на фейсбук-сторінці Музею відбувається трансляція наживо.

Щодо проведення церемоніалу та участі в ньому рідних і друзів Героїв Небесної Сотні можна дізнатися за тел. +38 067 50 82 639.

45 тисяч доларів за бранч з нобелівським лауреатом: найдорожчий лот на благочинному аукціоні виборола українська бізнес-вумен Анна Буткевич

24 грудня «Піккардійська Терція» – з ексклюзивною програмою «Сад ангельських пісень» в Тернополі