«Динамо» чи «Шахтар»: хто виграє УПЛ цього сезону?

Поділитися

Чемпіонат України з футболу пішов на паузу. У цьому матеріалі розповімо про оцінки експертів компанії Фавбет на підсумки чемпіонських перегонів у поточному розіграші УПЛ.

«Шахтар» вирвався у лідери

Під час першого кола «Шахтар» та «Динамо» ділили позицію лідера у турнірній таблиці. Але в останньому турі, що відбувся напередодні зимової паузи, «гірникам» вдалося перехопити ініціативу у чемпіонських перегонах, інформує .

Підопічні Роберто Де Дзербі у непростому матчі обіграли на виїзді “Олександрію” (2:1), а “Динамо” втратило два очки у домашньому протистоянні проти “Зорі”, яке завершилося внічию 1:1. У зв’язку з цим експерти компанії Фавбет змінили котирування на підсумки битви за золото УПЛ.

Тепер фаворитом є “Шахтар”, шанси на підсумковий успіх якого аналітики оцінили коефіцієнтом 1,80, а чемпіонський титул “Динамо” тепер можна спрогнозувати з котируванням 1,95 з БК Фавбет з бонусом 3000 грн, який можна отримати тут.

Хто стане бронзовим призером?

Крім інтриги у чемпіонських перегонах УПЛ, футбольні вболівальники також спостерігають захоплюючі протистояння трьох клубів, які претендують на третє місце та бронзові медалі чемпіонату України, інформує https://ukrfootball.ua/ .

На зимову перерву у статусі третьої команди турнірної таблиці пішов «Дніпро-1», який є головним претендентом на бронзу в Чемпіонаті України, . Експерти Фавбет оцінюють шанси дніпровського клубу коефіцієнтом 2,20.

У рейтингу розташовується луганська «Зоря», на яку можна поставити з котируванням 2,20, а замикає трійку фаворитів боротьби за бронзу полтавська «Ворскла» – 3,50.

Хто вирушить у Першу лігу?

Аналітики Фавбет також визначили головних претендентів на виліт у Першу Лігу. У експертів практично немає сумнівів у тому, що УПЛ за підсумками цього сезону залишать «Маріуполь» та «Минай». Ставки виліт цих команд приймаються з однаковими коефіцієнтами 1,30.

Також боротьбу за виживання будуть вести «Інгульець» (1,80) та «Чорноморець» (2,25), а ось «Львів» та «Рух», згідно із запропонованими котируваннями, продовжать виступи в УПЛ.

В новорічні свята Тернопіль очікують температурні гойдалки

Хто з українських футболістів вирушить до Європи цієї зими?