В новорічні свята Тернопіль очікують температурні гойдалки

Поділитися

 

Напередодні свят у Тернополі прогнозується нестійка погода

Останній тиждень грудня на Тернопільщині розпочнеться з відчутних морозів: 27 числа вночі температура досягне -11°С, а вдень підніметься до -4°С. Небо вкриватиме суцільна хмарність, опадів не очікується, проте повітря буде досить вологим: до 90%. В середу 29 грудня прогнозується, що морози послабшають і денна температура становитиме -1°С, розпочнеться слабкий сніг. Потроху сніжитиме і наступні 2 дні, а відлига посилиться: середньодобові покажчики триматимуться на рівні 0°С.

За попереднім прогнозом синоптиків Мета, у новорічну ніч погода у Тернополі очікується не зовсім зимовою: температура коливатиметься від -1°С до +1°С, а замість снігу може накрапувати слабкий дощ. Проте вже наступного дня почнеться чергове похолодання і до вечора підморозить до -5°С, може розпочатись слабкий сніг.

Погода на свята у Тернопільській області

Погода на півночі Тернопільської області буде більш сніжною та на 2-3 градуси холоднішою: 27 грудня мороз може сягати до -13°С. Проте ближче до Нового року прийде відлига, і в Кременці та Шумську свято зустрічатимуть при температурі -2°С.

На півдні області 30 та 31 грудня середньодобові покажчики становитимуть близько +1°С, можливий дрібний дощ. Погода на початку січня передбачається мінливою: на зміну короткочасним морозним періодам надійде відлига, яка теж надовго не затримається.

 

 

 

Хокейна “молодіжка” бореться за підвищення у класі

«Динамо» чи «Шахтар»: хто виграє УПЛ цього сезону?