Хокейна “молодіжка” бореться за підвищення у класі

Поділитися

У грудні традиційно відбувається світова першість з хокею серед молодіжних колективів. У ньому бере участь і наша національна команда. Серед шести колективів українці борються за перше місце, що гарантує путівку до елітного дивізіону А. Збірна, яка за підсумками групового турніру займе останню позицію у групі, вирушає до нижчого дивізіону.

Після несподіваного фіаско у протистоянні з японцями (1:3) лише перемога над сильними однолітками з Франції залишала нашим шанси на продовження боротьби.

У прогнозах на результат поєдинку більшість експертів вважали фаворитом французів. Але справжні шанувальники хокею розуміли силу української збірної та робили ставки у букмекера на її перемогу. Знайти найкращий коефіцієнт бетторам допомагає популярний портал Мета, який на своїх сторінках регулярно розповідає про кращих представників індустрії ставок. Наприклад, нещодавно з’явився об’єктивний огляд БК favbet, у якому консультанти ресурсу ретельно розібрали сильні та слабкі сторони контори. 

Результат протистояння на льоду підтвердив правоту шанувальників української команди, хоч і змусив їх неабияк похвилюватися.

Трилер зі щасливим фіналом

Тільки так можна охарактеризувати хокейну виставу, що відбулася на льоду. Суперники рвонули з місця у кар’єр і вже на п’ятій хвилині гравці з Франції відкрили рахунок. Але радість на їхніх обличчях швидко змінилася на вираз страху. Українські хокеїсти за п’ятнадцять хвилин, що залишилися до сирени на перерву, відвантажили супернику п’ять шайб. 1:5 із таким результатом завершився перший ігровий відрізок. 

Потрібно віддати належне тренерському штабу французів. Вони зуміли заспокоїти своїх підопічних та перебудувати тактику. Українці розпочали другий період недисципліновано, за що їх двічі карали. Наш суперник не лише зрівняв рахунок, а й вийшов уперед. 

Тепер уже українцям довелося кидатись без огляду на ворота опонента. У неймовірному хаосі Симчуку вдалося реалізувати зайвого гравця та перевести поєдинок у додатковий час. 

Хокеїсти почали овертайм обережно, але той же Симчук схитрився віддати шикарний пас і Гребеник приніс нам довгоочікувану перемогу. Радість на льоду була фантастичною. Попереду вирішальна гра – на нас чекає головний суперник у групі збірна Словенії.

У Тернополі невідомі облили фарбою пам’ятник Бандері

В новорічні свята Тернопіль очікують температурні гойдалки