Культові моделі ретро кросівок з оновленим дизайном. Вони стали кращими?

Поділитися

Щороку на світовому ринку спортивного взуття ми можемо помітити оновлені моделі давно відомих кросівок. Десь зміни вносять лише у зовнішню складову, а десь модернізують і технологію. Все це потрібно для того, щоб дати нове життя старим силуетам, привернути увагу молодого покоління та бути в ногу з часом. Сьогодні ми й поговоримо про деякі з таких снікерів.

Насамперед хочеться згадати про снікери Reebok Club C Legacy. Той, хто стежить за брендом, знає, що негласне правило компанії: «навіщо щось виправляти, якщо воно добре продається?» У цих кросівках ідея була також врахована. Як можна подивитися, класичний дизайн моделі залишився таким же, були внесені лише деякі штрихи. Особливістю виступає напівпрозора підошва. Верхня частина виробу виготовлена ​​зі шкіри та замшевих накладок.

Ті, хто орієнтується в продукції ASICS і знають модель GEL-Kayano, обізнані про те, що ця лінійка придумана ще в 90-ті Тошиказу Каяно. Кросівки були настільки легкими та зручними, що одразу підкорили серця всіх снікерхедів. Саме тому наприкінці 2020 року її перевипустили в автентичному біло-синьому кольорі. Масивна підошва і складносурядна верхня частина роблять їх еталоном в стилістиці dad’s shoes. Якщо Вам сподобалася пара, то швидше переходьте в інтернет-магазин HypeSneakerShop і купуйте за смачними та приємними цінами улюблені снікери.

Снікери Nike Air Max2 Light, які були максимально популярні у 1994 році через свою технологічність повернулися на полиці магазинів у 2019 році. Зовні кросівки не сильно змінилися, проте зараз вони позиціонуються як повсякденні, а чи не бігові. Універсальним варіантом щодня в стилі ретро вважається і Reebok Aztrek. Вони чудово виконують свою функцію: пружинять і амортизують, а значить підійдуть для повсякденного носіння та тренувань.

 

І насамкінець варто згадати про саму розривну і справді легендарну модель RS-Computer від бренду Puma. Ще 1986 року кросівки вражали своєю технологічністю. У своєму арсеналі мали датчики, які здатні заміряти відстань та витрачені під час тренування калорії, а також підключатися до комп’ютера та передавати дані. Але минулого року цей геніальний винахід знову побачив світ, але лише у новому виконанні. Тепер RS-Computer можна заряджати через USB, підключати до смартфону по Bluetooth, лічильник оснащений триосьовим акселерометром (для вимірювання прискорення), світлодіодними індикаторами та довготривалою пам’яттю, що дозволяє зберігати дані протягом 30 днів. Щодо зовнішнього вигляду, він залишився тим самим. Безсумнівно, оновлені моделі кросівок відповідають прогресивним тенденціям сучасного світу і точно заслуговують на Вашу увагу. А стали вони кращими чи ні, вирішувати тільки Вам.

У Тернополі, Львові, Полтаві та Івано-Франківську найдешевше відсвяткують Новий рік

У Дніпрі рибак виловив 50 кілограмового сома