Переваги та недоліки смартфона OnePlus Nord N100

Поділитися

В кінці минулого року світ побачив нову модель від OnePlus, яка одразу ж привернула увагу покупців та прихильників цієї марки. З моменту випуску OnePlus Nord N100 помітно втратив в вартості, але його параметри залишаються актуальними і донині. Обрати підходящу модель можна в інтернет-магазині Київстар

Незважаючи на досить велику діагональ (6,52 дюйми), керувати додатками та грати в ігри досить зручно. Чоловіки з великим долонями можуть навіть використовувати лише одну руку. Жінкам буде це робити незручно, що можна віднести до недоліків пристрою. Але чисельні переваги нівелюють цей невеликий недолік

Технічні параметри пристрою

В моделі використовується:

  • 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 460;
  • 4 ГБ оперативки;
  • 64 ГБ власної пам’яті;
  • дисплей на 6,52 дюйми з роздільною здатністю 1600 на 720 точок;
  • основна камера на 13 МП+2МП+2МП;
  • селфі-камера на 8 МП;
  • акумулятор на 5000 мАг.    

Тобто таких параметрів пристрою цілком достатньо для зручного використання. Більшість додатків та ігор відмінно працює на смартфоні. Можна запускати одночасно кілька додатків та переключатися між ними.

Одна з найголовніших переваг – ємнісна батарея, яка дозволяє активно використовувати телефон зранку до вечора. Заряду акумулятора вистачить на ігри, відео, спілкування.

Які є недоліки у моделі

Компанія досить молода: перший смартфон був випущений в 2014 році. Тому деякі моделі мають недоліки. Не виключенням став і OnePlus Nord N100. Наприклад, одних користувачів обурила відсутність навушників у комплекті. Але, враховуючи реалії сьогодення, коли деякі виробники не кладуть в комплект навіть зарядку, цей недолік можна пробачити. Крім того, хорошу бездротову гарнітуру можна також вибрати у цього виробника.

Набагато більше претензій у користувачів до акумулятора. Деякі моделі активно розряджаються навіть в режимі очікування. Відомі випадки, коли батарея втрачала заряд, просто пролежавши ніч. Але в більшості випадків недолік усунуто. Враховуючи доступну вартість, суттєвих недоліків майже неможливо знайти.

.

 

Bauhutte представила масажер для рук, необхідний геймерам

0

Автобус YUTONG злетів в кювет біля Тернополя