У Бучачі, в мережі АТБ, продавали алкоголь, незважаючи на заборону під час війни

Поділитися

Мешканці Західної України з подивом спостергають, як до нашого краю масово прибувають чоловіки-біженці із сходу та півдня України. І якщо одружені мужчини привозять дружин, матерів і дітей, та їдуть назад на захист свого краю, то це викликає захоплення і підтримку. Їхніх дітей і дружин доглядають, надають житло і харчування. Якщо ж чоловіки залишаються, починають смажити шашлики, розважатися з алкоголем, то реакція громадськості вкрай негативна.

Вчора на Тернопільщині, щоб приструнити “мажорів”, була введена заборона на продаж алкоголю. Святкувати з алкоголем будемо після перемоги над кремлем. А зараз вся українська нація працює на перемогу. Кожен на своєму місці у міру власних сил та можливостей.

У супермаркеті мережі АТБ в місті Бучач спробували продати алкоголь одному з мажорів, який приїхав до нашого краю. Реакція людей була різко негативною і принциповою. У коментарях можна прочитати схвальні відгуки та масову підтримку.

Як відомо, після завершення першої світової війни, українці у селах масово встановлювали хрести тверезості, давали обітниці не вживати алкоголь, щоб вивести свою родину і село із злиднів.

Игровой автомат Fruit Cocktail: особенности

Куди евакуюватися, якщо у вас є складні хвороби та залежності від медикаментів