Безпечність українського кальянного ринку

Поділитися

Традиції кальянокуріння мають цікаве та малодосліджене коріння. Існує багато версій щодо виникнення куріння наргіле. В Україні культура ароматних димних вечірок має свою історію. На початку нового століття представники молодого покоління, які відкрили для себе чарівність Ближнього Сходу, привезли кальян у нашу країну. Кальянокуріння почало розвиватися шаленими темпами. У столиці та інших містах з’явилися різноманітні курильні заклади, спеціалізовані магазини та смокі-бутики, онлайн-платформи для продажу товарів для куріння. Інтернет-магазин СмокиПанда — один із кращих кальянних магазинів в Україні. Він пропонує кращі агрегати для куріння та оригінальні аксесуари до них за найпривабливішими цінами.

Якими є сучасні виклики та проблеми?

Наразі увесь світ переймається тим, що на планеті швидко розповсюджується короновірусна інфекція. У зв’язку з цим багато курців сумніваються в безпеці відвідування smoky-барів. Їхні побоювання небезпідставні. Якщо у закладі порушуються правила гігієни, варто відмовитися від візиту. Краще влаштувати домашню вечірку. У цьому є багато переваг. Можна:

  • контролювати кількість гостей;
  • забезпечити усіх присутніх індивідуальними мундштуками;
  • регулювати інтенсивність та період куріння;
  • гарно провести час у колі друзів.

Щоб посиденьки подарували максимум позитивних емоцій, варто скористатись послугами онлайн-крамниць і замовити наргіле, тютюни та різноманітні гаджети для комфортного куріння.

Що пропонує наш магазин?

Щоб убезпечити себе та друзів від Covid-19, варто обирати надійних онлайн-продавців. На віртуальних полицях СмокіПанди — великий вибір вотерпайпів кращих торгових марок. Кожен покупець може обрати свій пристрій залежно від уподобань та фінансової спроможності. Найпопулярнішими агрегатами є пристрої компаній:

  • Amy Deluxe. Німецький бестселер, що відрізняється надійністю, простотою експлуатації та відмінними курильними властивостями;
  • Alpha Hookah. Російський бренд, що користується попитом, завдяки точній передачі смаку та доступній вартості;
  • Garden. Легендарні сирійські пристрої мають неймовірний дизайн та чудові ергономічні габарити;
  • Hookah. Китайський бренд, що пропонує якісні наргіле за розумною ціною;
  • Wookah. Польські девайси користуються високим попитом, тому що вони мають чудовий дизайн та точно передають смак курильних сумішей.

Чи є у продажу українські кальяни?

Вітчизняна кальянна промисловість розвивається дуже швидко. На ринку постійно з’являються нові компанії, що пропонують користувачам гарну бюджетну альтернативу дорогим закордонним виробникам. Серед найбільш популярних торгові марки:

  • Embery;
  • Karma;
  • Totem.

Ці фірми виробляють унікальні кальяни та аксесуари, що відомі не лише в Україні, але й далеко за її межами.

Де придбати якісні наргіле?

Вітчизняний інтернет-магазин SmokyPanda є офіційним дистриб’ютором кращих виробників кальянів. Купляючи у нас, Ви можете бути впевненими у високій якості товарів. Кожен вотерпайп має сертифікат відповідності, а ціни приємно здивують навіть досвідчених курців. Щоб зробити замовлення, достатньо зателефонувати за номерами (066)3135120, (073)0524316, (098)9273317. Сайт магазину працює в режимі 24/7.

Ринок праці у травні: до повноцінного відновлення ще далеко

Тенденція легких тютюнів