Тенденція легких тютюнів

Поділитися

Сучасний світ дуже мінливий. Модні тренди змінюються буквально щодня. Але є традиція, що пережила тисячоліття. Культура куріння наргіле нараховує багато століть. Географія розповсюдження цього виду відпочинку дуже широка. Ароматними димами насолоджуються жителі Індії, Передньої та Середньої Азії, Америки, Європи. Українці також знають, як отримати максимум позитивних емоцій від смачного покуру. Курці з досвідом обирають тютюни середньої та високої міцності. Неофіти кальянного мистецтва віддають перевагу легким та безнікотиновим тютюновим сумішам. Кальянний інтернет-магазин Tabacoff пропонує широкий вибір набивок різної міцності. І досвідчені курці, і початківці зможуть віднайти на віртуальних полицях магазину тютюн, який буде повністю відповідати їхнім уподобанням та смакам.

Короткий історичний екскурс

У сиву давнину чоловіки Сходу курили переважно міцні суміші. Потім до тютюнового листя для ароматизації почали додавати пелюстки квітів та сушені ягоди. Таким чином міцність покуру стала трішки меншою. З часом з’явились легкі набивки — муаселі, які:

  • м’яко куряться;
  • утворюють багато диму;
  • не викликають горлового удару.

Сьогодні тютюновий ринок нараховує тисячі різноманітних аромок. Серед них є витримані моно-смаки та готові до вживання мікси.

Молодь обирає легкість

Сьогодення диктує нові умови для тютюнової промисловості. У тренді — духмяні муаселі, які можуть курити навіть дівчата. До речі, серед кальянників досить великий відсоток представниць прекрасної статі. Їхня майстерність відповідає найвищим стандартам кальянного мистецтва. Можливо, це пояснюється тим, що жінки мають тонкий та вишуканий смак і можуть уловити найтонші ароматичні нюанси. Майстри-кальянники пропонують розпочати знайомство з нагіле із куріння сумішей відомих брендів:

  • Arawak. Духмяний продукт із сонячної Домінікани радує неперевершеними курильними властивостями та високою якістю покуру, що триває неймовірно довго;
  • Serbetli. Турецький тютюн, що користується попитом на всіх континентах. Широка смакова палітра відтворює усі напрямки. У переліку є пряні, свіжі, солодкі, десертні композиції;
  • Fumari. Тютюнова суміш із Сполучених Штатів Америки відрізняється відмінною жаростійкістю та тривалим періодом куріння. Набивки можна курити соло або створювати оригінальні мікси.

Українські компанії також виготовляють курильні суміші для вотерпайпів. Повний каталог товарів можна переглянути на сайті інтернет-магазину Табакофф.

Не тютюном єдиним

Трендовою новинкою сезону вважаються безнікотинові кальянні набивки. У них замість тютюнового листя міститься чай. Відтак, суміш абсолютно не містить нікотину. Новітні заправки можуть бути у вигляді:

  • курильних каменів;
  • кремів для кальяну;
  • фруктів.

Який би варіант Ви не обрали, можете бути упевненими у високій якості товару, оскільки інтернет-магазин Табакофф є офіційним представником кращих закордонних та вітчизняних виробників курильних сумішей. Вся продукція сертифікована в Україні. Отримати детальну інформацію можна за телефонами +380685096606 та +380735096606.

Безпечність українського кальянного ринку

Український нападник португальської “Бенфіки” Роман Яремчук вибачився за те, що у липні минулого року сфотографувався разом із російським репером Бастою