Цікаві факти про стіки для IQOS – HEETS

Поділитися

Чим більше IQOS набирає популярності, тим більше споживачі починають цікавитися цією технологією. І якщо про IQOS ми вже знаємо практично все, що тільки можемо, то про самі стіки інформації гранично мало.

Що всередині – тютюн чи щось інше? Навіщо фільтр, якщо нічого не горить? Чи правда, що всередині є пластик, що може розплавитись? Ці та багато інших питань хвилюють тих, хто вибирає HEETS з доставкою для IQOS на https://turbo.ua/ru/category/heets. Цей гайд відкриє таємничу завісу на багато питань про замінників сигарет від Philip Morris International.


HEETS: що являють собою?

Головне, що потрібно знати про стіки: HEETS – це сигарети. Їх не можна дістати з пачки, підпалити запальничкою і викурити так, як зазвичай роблять з тютюновими виробами. Більш того, це небезпечно, про що попереджає виробник на кожній пачці.

Чому HEETS не горять?

Багато хто думає, що всередині зовсім не тютюн, тому стіки не горять. А не горять насправді вони тому, що кожен стік захищений спеціальним фольгованим папером. Усередині – справжній тютюн, причому, як запевняє виробник – кращої якості.

Важливо! Тільки 13% від усієї світової сировини на планеті підходить для виготовлення стіків HEETS. Чи це прямий натяк на високу якість складових?

А не схожий цей тютюн на звичайний за багатьма параметрами, бо проходить серйозну обробку: подрібнюється і спресовується до потрібного стану. У HEETS ви ніколи не знайдете “дрова” – всюдисущі палички, про які чудово знають шанувальники цигарок. Такі включення неприпустимі, тому що рівномірне нагрівання буде неможливим, а значить і стабільний смак не вийде. А про HEETS такого не скажеш.

До речі, у кожному стіку стільки ж тютюну, скільки й у звичайній сигареті, просто він добре спресований і займає менше місця. А якщо пропорції аналогічні, то і нікотину в стіках стільки ж, як у рівноцінних сигаретах.

Що ще належить до складу HEETS?

Крім першокласного тютюну у складі є інші компоненти, про які виробник не замовчує. Це дві складові: пропіленгліколь та гліцерин. Це цілком повсякденні речовини, які ми можемо знайти у продуктах, косметиці тощо.

Аерозоль, що отримується таким «коктейлем», на 90% менш шкідливий, ніж сигаретний дим. Причому це неодноразово доведено дослідниками продукції для IQOS.

Які секрети у фільтрі?

Фільтр стіків мало чим відрізняється від сигаретного зовні. Але внутрішньо він трохи інший – йому не потрібно фільтрувати продукти горіння, тому в ньому є всього 3 частини:

Порожня ацетатна трубка, яка запобігає зміщенню тютюну в стіку.

Гофрований біополімерний фільтр для збирання зайвої вологи. До речі, цей фільтр створений із турботою про природу і є біорозкладним полімером, а роблять його з натуральних компонентів – тростини та крохмалю.

Сам мундштук, який дарує курцеві психологічний комфорт – саме до таких фільтрів звикли ті, хто раніше вживав цигарки..

Що стоїть за ароматами HEETS?

Крім чистих тютюнових смаків, є ароматизовані лінійки – їхня наповненість часто залежить від країни, в якій ви знаходитесь. До складу таких стіків додають смакові ароматизатори – цитрус, лісові ягоди чи ментол. Але це «правильна» ароматизація – у тютюн нічого не додають і не просочують фільтр. Смак і запах – заслуга спеціальної ароматики, яка впроваджена у фільтр. “Дим” ароматизується, проходячи через фільтр.

Які перспективи HEETS та IQOS?

Сьогодні на IQOS переходять сотні тисяч людей щодня, а на тлі цього у Швейцарії працюють майже півтисячі інженерів та вчених-фармацевтів, які вивчають ризики для здоров’я. Вони явно працюють над тим, щоб ще більше покращити продукт, зробити його безпечним та різноманітним.

Де придбати HEETS?

Як правило, стіки HEETS продаються у стандартних тютюнових кіосках, на спеціальних касах усіх провідних супермаркетів країни і навіть у невеликих магазинчиках – у принципі скрізь, де є попит. І якщо в хорошу погоду та у звичайний час купити HEETS – не проблема, то, наприклад, у негоду чи інший несприятливий час відшукати HEETS – цілий квест. Тому доставка – це те, що може виручити кожного шанувальника IQOS з мінімальними витратами фінансів та часу.

 

 

Найімовірнішим переможцем “Євробачення-2022” все ще залишається Україна та її представники, гурт Kalush Orchestra з піснею “Stefania”!

З початку повномасштабної війни Тернопільська область стала прихистком для понад 75 тисяч переселенців