Український нападник португальської “Бенфіки” Роман Яремчук вибачився за те, що у липні минулого року сфотографувався разом із російським репером Бастою

Поділитися

Разом з Яремчуком та москальським репером знявся і ще один футболіст Віталій Миколенко. Футболісти збірної України, які відпочивали у Туреччині, щасливо позували з російською знаменитістю.

В ефірі Youtube-каналу “Пряма червона” Яремчук зізнався, що одержав дуже багато критики за цю ситуацію.

“Це нормально. Я з цим згоден. Правильно зробили, що мене так посипали. Це була велика помилка, за яку просто хочеться перепросити зараз перед людьми, які зараз постраждали від “русского міра”. Не знаю, що я ще можу сказати”, – заявив 26-річний львів’янин, повідомляє Оглядач

Роман не приховує того, що це була справді помилка.

“Зараз у мене в плей-листі немає жодного російського співака. Ми слухаємо лише українську музику. Навіть після матчу з “Рієкою” їхали і всі слухали лише українські пісні. Збірна в цьому плані змінилася, стала досить патріотичною”, – додав Яремчук.

Басті заборонили в’їзд до України у 2017 році терміном на три роки після візиту з концертами до окупованого Росією Криму.

Восени минулого року у Києві активісти намагалися зірвати концерт Басти, влаштувавши пікет із плакатами “Баста = Путін”, “Нi московської експансії в Україні”, “Московські виконавці – московські танки”.

 

 

Тенденція легких тютюнів

Как добиваться успеха в игральных автоматах