Чому 1+1 так люблять в Україні

Поділитися

Якщо запитати будь-якого українця про його улюблений телеканал, велика кількість відповість, що це 1+1. Канал щоденно збирає біля екранів мільйони глядачів. Для багатьох людей 1+1 це не просто один з варіантів у розважальній програмі на вечір, а ціла епоха, за якою вони спостерігають вже майже 30 років.

Головні переваги та особливості

«Плюси» універсальний вибір для глядача будь-якого віку. Ефірна сітка наповнена:

  • політичними шоу;   
  • розважальними програмами;
  • інформаційними випусками;
  • комедійними концертами;
  • дитячими мультфільмами та іншими програмами.

Завдяки платформі Київстар-ТБ улюблений канал можна дивитися будь-де та з будь-якого пристрою.

Крім великого різноманіття програм, варто відзначити незмінно високу якість контенту. «Плюси» встановлюють стандарти якості сучасного телебачення. HD-якість трансляції

використовується вже багато років, тому фільми та шоу можна з комфортом дивитися на великому екрані сучасного телевізора.

Найкращі програми щовечора та на вихідних

Зазвичай більшість глядачів збираються біля телеекранів у вечірній час. Саме ввечері після навчання або роботи зручніше дивитися новини, серіали, шоу. Керівництво каналу знає цю тенденцію тому наповнює вечірній ефір найцікавішими телепрограмами.

Після вечірнього підсумкового випуску новин 1+1 транслює шоу, які збирають біля екранів всю країну. Це кулінарні програми, сімейні шоу, комедійні передачі, в яких можуть взяти участь самі українці. Часто звичайні люди з народу стають героями країни. Наприклад, програма «4 весілля» дозволяє поділитися важливою подією на всю Україну.

Не менш цікавими телепрограмами заповнені вихідні. З «Світом навиворіт» можна подорожувати в далекі країни, не виходячи з дому. Вечір п’ятниці, суботи та неділі також наповнений подіями, цікавими шоу та фільмами.

Цікаві програми ідуть по 1+1 й у будні дні. Зазвичай вдень транслюють серіали для домогосподарок, повтори вечірніх програм. Ранок починається з інформаційно-розважальної програми з цікавими фактами та новинами.

3

Австралія розпочала передачу чергової партії бронетехніки

Найбільша перемога української кіберспортивної команди Natus Vincere (NaVi) за 2022 рік