Найбільша перемога української кіберспортивної команди Natus Vincere (NaVi) за 2022 рік

Поділитися

Українська кіберспортивна команда Natus Vincere (NaVi) здобула перемогу на офлайн-турнірі BLAST Premier: Spring Finals у Counter-Strike: Global Offensive, який пройшов у Португалії.

NaVi виступили на першому для себе турнірі після зміни капітана. Наприкінці травня українська команда виключила зі складу росіянина Кіріла BoombI4 Міхайлова через “репутаційні ризики”. Перша перемога української команди після зміни капітана.

На турнірі у Португалії взяли участь вісім команд, які попередньо були розділені на дві групи. NaVi груповий етап закінчили на третій позиції і розпочали виступи виступ у плей-оф з чвертьфіналу.

Однак у самому плей-оф NaVi програли лише одну карту – у півфіналі проти OG. Перед цим у чвертьфіналі українська команда за підсумками двох карт перемогла FaZe Clan, якій програла на останньому мейджорі в Антверпені.

У фіналі ж NaVi здобули перемогу над командою Team Vitality. На першій карті (Mirage) український кіберколектив переміг з результатом 16:8, а ось на другій (Overpass) взагалі розгромили суперника 16:5.

За перемогу на турнірі BLAST Premier: Spring Finals NaVi здобули призові у розмірі 200 тисяч доларів, повідомляє suspilne.media

Чому 1+1 так люблять в Україні

Два дні у Тернополі не буде води