Група крові жінки розповість про те, яка вона у ліжку

Поділитися
Happy couple is lying in bed together. Enjoying the company of each other. Young woman is kissing her handsome man.

Пам’ятаєте відому фразу: “Це в крові”? Так часто говорять про звички людини та про її поведінку. Виявляється, група крові впливає на наш характер, від неї залежить, який сеkсуальний темперамент дістанеться жінці.

Американські вчені, провівши низку експериментів, дійшли висновку, що сеkсуальний темперамент жінки залежить від її групи крові. Отже, як же група крові впливає на сеkсуальне життя прекрасної половини людства?

І група крові.

У жінок з першою групою крові величезний сеkсуальний апетит, вони дуже пристрасні, левиці, які не знають втоми в ліжку. Дуже люблять різноманітні сеkсуальні ігри та експерименти, нудний сеkс – це не для них, тому змусять свого чоловіка викладатися на повну. Такі жінки завжди вірні та віддані своєму чоловікові, для якого залишаються бажаними, навіть через роки шлюбу. Мають вольовий характер, не розмінюються, тому спокусити жінку з першою групою крові досить складно.

ІІ група крові.

Ці жінки – повна протилежність першій групі крові. Вони відчайдушні кар’єристки, холоднокровні та розважливі, завдяки чому часто успішні у бізнесі. Задовольнити таку жінку складно, сеkс її цікавить лише з погляду користі здоров’ю, можливо, трохи більше. Для задоволення чоловіка зробить все, але не від любові до сеkсу, а з бажання втримати поряд із собою. Такі жінки вірні своєму чоловікові, зраджують вкрай рідко, тому що не шукають різноманітності у ліжку через байдужість до сеkсу.

ІІІ група крові.

Жінки з ІІІ групою крові справжні актриси в ліжку. Вони легко перетворюються з лагідної черниці в дику амазонку, причому не соромляться імітувати оргазм. Сеkс загалом люблять, знають усі його тонкощі та вміють доставити чоловікові справжнє задоволення. До зміни партнерів ставляться дуже легко, тому зрада – це частина їх сеkсуального життя. Але, змінюючи партнерів, вона не шукає кращого сеkсу, нею, швидше, керують інтерес і цікавість.

IV група крові.

Вона справжня богиня у сеkсі. Така жінка не тільки любить сеkс, але й одержує задоволення від задоволення свого чоловіка. Вона може розкріпачити та виконати всі бажання чоловіка, любить та практикує експерименти в ліжку. У сімейному житті серйозна, однолюбка, зробить усе, щоб підтримувати вогонь у сеkсуальному житті сім’ї.

Джерело

Чому щасливі пари не розповідають про себе у соціальних мережах

Пам’яті сусіда, Івана Рошинця (1975-2022)