Дорослі забавки: топ-3 вібраторів для жінок (і не тільки)

Поділитися

Розмови про інтимне давно перестали бути чимось забороненим, адже секс — невіддільна частина нашого життя. Сучасна жінка не соромиться своєї чуттєвості, точно знає, чого хоче, і без упереджень використовує вібратор. Цяцька для дорослих підходить і для сольної практики (це гарний інструмент для дослідження власного тіла), і для забавок у парі (гаджет — не суперник, а помічник партнера). У цій статті ми зробимо короткий огляд вакуумних стимуляторів, вібраторів та фалоімітаторів, які мають найбільший попит серед українок.

 

Pro G-Spot Rabbit — вакуумний кліторальний стимулятор 

 

Вібратор-кролик розрахований на одночасну стимуляцію точки G і клітора. Твердий гладкий стовбур ергономічної форми, вакуумний стимулятор на місці традиційного кліторального відростка, 2 незалежні моторчики й десяток режимів різної інтенсивності — тут усе продумано до дрібниць. Водонепроникна іграшка виконана з силікону та пластику, отже, змащувати її можна виключно лубрикантами на водній основі, а дезінфікувати — антисептиками без спирту. Іграшка заряджається через USB, після чого працює 2 години. Цього точно вистачить, аби насолодитися делікатним масажем і сплесками задоволення.

 

Компактний вакуумний стимулятор Satisfyer Pro Traveler

 

Пристрій можна взяти куди завгодно. Невеликі габарити та кришка на магніті дозволяють завжди тримати гаджет під рукою й гігієнічно зберігати його. Повітряні хвилі створюють ритмічні коливання в 11 режимах. Вібрації немає. Моторчик тихий, тому власниця цяцьки не ризикує привернути до себе зайвої уваги, де б не активувала пристрій. Звісно, якщо зможе стримати сплеск емоцій. Правила експлуатації нескладні: силікон використовують у парі з водними лубрикантами, а після використання очищують м’яким мийним засобом, антисептиками без спирту або спеціальним тойклінером.

 

Вібратор Satisfyer Endless Fun для парних забавок

 

Універсальний девайс, що має безліч варіантів використання. Підходить чоловікам, жінкам і парам. Виробник пропонує понад 3 десятки способів отримання задоволення, адже завдяки унікальній формі, голівці, що обертається, та вібрації цяцька здатна стимулювати вагіну, клітор, пеніс та анус. Гладенька поверхня й гарна обтічна форма разом із тихими моторами роблять його безперечним фаворитом.

 

Як і попередні моделі, цей пристрій виготовлений із силікону, тому купувати його треба разом зі змазкою на водній основі та безспиртовим антисептиком.

 

І бонус — фалоімітатор Smoothy Prober для тих, хто не любить вакуумну стимуляцію чи вібрацію. Прозора цяцька рожевого або фіолетового відтінку теж універсальна, адже підходить не лише жінкам, а й чоловікам. Двосторонній дизайн розрахований як на вагінальне, так і анальне проникнення, у тому числі під час забавок у воді. На відміну від попередніх стимуляторів, Smoothy Prober можна змащувати як силіконовими, так і водними лубрикантами.

Имплантация

Як 100 років тому селяни Тернопільщини лінчували московського запроданця