G. S. презентував нову пісню “Щоночі”

Поділитися


На редакційну пошту інтернет-газети “Про все” provse.ternopil@gmail.com надійшов лист від талановитого українця:”Добрий день, мене звати Георгій, випускаю пісні під псевдонімом G. S.
Нова пісня має назву “Щоночі”. Мої пісні лунали в ефірі багатьох радіостанцій України, а також в США, Австралії та Великобританії. Особистість моєї творчості  в тому, що я  автор віршів, музики і також займаюся зведенням сам. Почав писати пісні українською 3 роки тому, в цьому році активно підтримую українців своєю творчістю, займаюся волонтерством, роблю українські переклади на популярні світові хіти.  Для мене найважливіше в піснях це сенс, і що люди можуть почерпнути для себе.
Маю 2 вищі освіти, перша за покликанням розуму, друга за покликанням душі.
Підтримую людей тим, що вмію краще за все, а саме музикою. Вірю і знаю, що перемога буде за нами. Слава Україні!”.

Ми не могли оминути увагою такий відвертий лист і оприлюднили, звичайно, відеокліп, розміщений  в youtube.

“Ця пісня повністю створена у чужому для мене місті, у Вінниці. Але воно було чужим до війни, бо я там жодного разу не був. Тепер же це місто для мене стало другою домівкою. Після того, як я вивіз свою сім’ю з-під обстрілів, вдалося вибратися самому з Харкова, я вирішив продовжити справу мого життя, а саме написання пісень. Я вважаю, що як би не було складно, треба завжди йти до кінця, боротися за свою свободу, за право займатися тим, що тобі подобається, що ти вважаєш справою свого життя. Зараз у нас забрали багато: те, чим ми займалися, чим жили, ми відклали на поличку на невизначений термін. Але це не означає, що треба здатися і кинути все, чим жив і про що мріяв, навпаки: справжня сила та спонукання розкриваються у найскладніші періоди нашого життя. Тільки тоді ми розуміємо, що для нас найважливіше.
Новою піснею я хотів розповісти про відчуття, яке постійно гнітить і гризе зсередини – вині вцілілого. Це відчуття безвиході, коли ти нічого не можете вдіяти, ніяк не можеш вплинути на поточні події. Все життя, як у тумані, ти просто існуєш, кожен день тягнеться нескінченно довго. Ти знаходишся у відносній безпеці, розуміючи, що хтось у цей момент ризикує всім, що в нього є заради нашої свободи та безпечного життя. Кожен воює на своєму фронті, інформаційний фронт теж дуже важливий, але… Розумом ти розумієш усе, але серце відчуває інакше. У цій ситуації головне це не звинувачувати себе і відпустити минуле, хоч би як складно  не було”,- пише автор пісні.

Коли я буду навіть сивою: молода співачка RODZYNKA випустила трек на популярний вірш Ліни Костенко

300 українських брендів в одному місці: В Україні запрацював маркетплейс SHOPPING.UA