Валерій Маркус збирає гроші на зброю

Поділитися
Шановна шляхто, з усіма пертурбаціями, що спідкали нашу любу країну я дещо призабув про важливий актив, яким володію ))
В багатьох книгарнях моєї книги немає, бо я був дещо зайнятий іншими справами… війна там, і все таке ) Але на нашому складі залишились кілька тисяч примірників «Слідів на дорозі».
Власне, до чого я веду. Ви знаєте, що ми зараз активно збираємо, без перебільшень, ВЕЛИЧЕЗНУ суму на озброєння нашого підрозділу. Тому, ми вирішили зробити благодійну акцію і використати дефіцит книг )
З сьогоднішнього дня і до кінця тижня ми відкриваємо на сайті (лінк в першому коментарі) продаж книг, з якого усі зібрані кошти (окрім податків, бо податки треба платити😎) підуть на допомогу 47 Штурмовому полку. Ціна за примірник 1000 грн. Ми не будемо вираховувати навіть собівартість, повністю увесь дохід піде на закупівлю зброї. Буде це сто тисяч, чи кілька мільйонів – неважливо. Увесь дохід – на зброю.
Звісно, ви можете й просто нам задонатити будь-яку суму по реквізитам нашого фонду (лінк також в першому коментарі), але так ви отримаєте ще й книгу ))
Впевнений, що з вашою допомогою ми зможемо зібрати необхідну суму – 2.5 мільйонів доларів, і ефективніше робити см*рть окуп*нтам.
Посилання на замовлення книги і реквізити фонду в першому коментарі.
Дякую.
Замовити книгу: https://slid.com.ua/
Реквізити фонду: https://bit.ly/3BMLHXE


Як обігріти країну: плани та реальність

Щоб ефективніше економити електроенергію, слід знати, скільки споживають електроприлади