Як вибрати ідеальну коляску

Поділитися

У всіх споживачів свої уявлення про найбільш досконалий вид коляски. Адже кожен покупець вибирає таку модель, яка відповідатиме його індивідуальним потребам та стилю життя. Наприклад, бренд Junama коляски облаштував простим керуванням, яке миттєво перетворює складену конструкцію на готовий для використання засіб. Загалом є кілька основних засад, орієнтуючись на які можна зробити найкращий вибір.

На що звернути увагу при виборі коляски

Дитяча коляска — це конструкція, яка складається з багатьох елементів. Щоб перебування в ній дитини було комфортним потрібно врахувати кожен з них.

Складання коляски

Часом здається, що з процесами складання та розкладання коляски, її функціоналом важко розібратись. Однак виробники колясок, розуміючи специфіку використання, докладають чимало зусиль для спрощення всіх етапів використання колясок. 

Люлька для немовлят

Новонароджені потребують особливої уваги. Їхні м’язи є ще дуже слабкими, щоб підтримувати голову. Таким чином, дитяча коляска для новонародженого або повинна відкидатися рівно, або поставлятися зі знімальною люлькою. Придбання такої універсальної моделі, як коляска 2-в-1 — це довгострокова інвестиція, оскільки в ній можна без зайвих зусиль розмістити дитину від новонародженого до малюка. І люлька, і коляска легко змінюють свій нахил.

Функція заднього ходу

Функція заднього ходу дозволить малюку бути спрямованим обличчям до кермувальника, або, коли малюк підросте, можна повернути його обличчям вперед, що дозволить йому спостерігати за навколишнім світом. Наприклад, коляски Junama 2-1 універсальні в цьому плані завдяки реверсивному сидінню.

Регульована висота ручки

Ця функція надзвичайно зручна, адже дає можливість комфортно гуляти з дитиною батькам та родичам з різним зростом. Така можливість зменшує навантаження на зап’ястя, що не перешкоджає позитивним емоціям під час прогулянки з дитиною.

Які додаткові елементи варто мати в комплекті

Додаткові підручні складові значно полегшують догляд за дитиною на прогулянці. Добре коли в комплект входять:

  • сумка для підгузок;
  • килимок для сповивання;
  • чохол для ніг;
  • дощовик;
  • москітна сітка;
  • тримач для пляшечки.

Вибір коляски — це відповідальна справа. Від неї залежить як комфорт немовляти, так і спокій батьків.

Які часи, така і наречена: в мого майбутнього чоловіка є чоловік. Вони разом 15 років

Як вибрати колонки для телевізора?