5 речей, які дуже зміцнюють шлюб

Поділитися

Американський дослідник Віллард Хадлі вивів 5 основних потреб чоловіків і жінок, задовольнивши які можна знизити можливість подружньої зради.

1. Потреба ніжності (жінки) – обійми, поцілунки, будь-який прояв ніжності радує жінку.

Потреба сеkсуальної задоволеності (чоловіки) – ці 2 потреби взаємопов’язані: якщо немає ніжності, то жінки часто відмовляють в інтимній близькості, і навпаки.

2. Потреба у розмові (жінки) – жінці вкрай необхідно, щоб чоловік міг вислухати та емоційно реагував на те, що розповідає його друга половинка.

Потреба в друзях (чоловіки) – дуже важливо, щоб жінка розділяла захоплення та інтереси чоловіка. Буває, що до шлюбу жінки з радістю поділяють розваги партнера, а в шлюбі змушують чоловіка захоплюватися тим, що їй цікаво, забуваючи про його інтереси.

3. Потреба у чесності та відкритості (жінки) – правда і нічого крім правди. Ось що по-справжньому важливо для жінки, як у дрібницях, так і у великих справах.

Потреба у фізичній привабливості дружини (чоловіки) – по-перше, завжди приємно представляти громадськості гарну дружину, по-друге, дуже важко цінувати та любити лише внутрішні якості.

4. Потреба фінансової достатності (жінки) – як кажуть, грошей багато не буває. Жінкам потрібна та кількість грошей, маючи яку жінка може почуватися абсолютно комфортно.

Потреба в домашньому затишку (чоловіки) – ця потреба має таке велике значення, що чоловіки часто фантазують, як вони повертатимуться додому, а їх зустрічає дружина зі смачною вечерею.

5. Потреба у хорошому батькові для своїх дітей (жінки) – жінці важливо, щоб чоловік був не просто хорошим батьком, а й прикладом для наслідування.

Потреба у захопленні (чоловіки) – він хоче пишатися собою. Захоплення може виражатися не у звичайній похвалі “Ти молодець!”, а через почуття, які відчуває жінка. Фраза “Я тішуся твоїм досягненням” шалено тішить чоловіка та його его. Захоплюватися треба щиро навіть найменшим перемогам.

Усі хочуть зберегти теплі стосунки, а для того треба слухати один одного, та враховувати потреби та бажання свого партнера.

На орбіту Землі виведуть наносупутник, який створили українські науковці

Судять водія з Борщівщини, який вчинив смертельну ДТП